Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dată de gol! A primit un inel cât o avere, la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit: „Să fie într-un ceas bun!”

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2023, 19:26

Reclamă
Anamaria Prodan, dată de gol! A primit un inel cât o avere, la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit: „Să fie într-un ceas bun!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit un inel cât o avere la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit. Vedeta este mai fericită ca niciodată după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Și-a refăcut viața complet și e gata să înceapă un nou capitol important. O prietenă a dat-o de gol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Nechifor, una dintre prietenele Anamariei Prodan, a dezvăluit că vedeta a primit de la noul iubit un inel de 17 karate, evaluat la peste 100.000 de euro. Acesta a dezvăluit că impresara de fotbaliști este în culmea fericirii și urmează să plece în mai multe vacanțe alături de bărbatul misterios, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită.

Anamaria Prodan a primit un inel cât o avere de la noul iubit

„Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic.

Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a dezvăluit Denisa Nechifor, citată de impact.ro.

Anamaria Prodan a anunțat că are un nou iubit, despre care însă nu a dorit să facă prea multe dezvăluiri. Totuși, agentul susține că Sarah, Rebecca și Bebeto au avut reacția pe care vedeta o aștepta, atunci când l-au cunoscut pe acesta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și