Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, „dată pe spate” de noul iubit. Cum a fost cucerită vedeta care aşteptă divorţul oficial de Laurenţiu Reghecampf

Publicat: 15 noiembrie 2023, 9:39

Reclamă
Anamaria Prodan, „dată pe spate” de noul iubit. Cum a fost cucerită vedeta care aşteptă divorţul oficial de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, "dată pe spate" de noul iubit

Anamaria Prodan are 50 de ani / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a fost „dată pe spate” de noul iubit. Agentul de jucători în vârstă de 50 de ani şi-a găsit fericirea în braţele altui bărbat, după despărţirea de milionarul Flavius Nedelea. Vedeta încă aşteptă divorţul oficial de Laurenţiu Reghecampf. Ea a mai fost căsătorită şi cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a venit cu detalii despre viaţa ei sentimentală şi anunţă că trăieşte o nouă poveste de dragoste. S-a ferit totuşi să anunţe de cât timp este într-o relaţie şi cine este bărbatul care i-a luat locul lui Nedelea.

Anamaria Prodan, „dată pe spate” de noul iubit

Cunoscutul impresar asigură că trece prin momente excelente. Anamaria Prodan a afirmat cum a fost cucerită de noul iubit (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. – pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a spus Anamaria Prodan în podcastul ”Tare de tot”.

Anamaria Prodan are trei copii din cele două căsnicii. Cu Tiberiu Dumitrescu are două fete, pe Sarah şi Rebecca. Din relaţia cu Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Al-Tai, îl are pe Bebeto (n.r. Laurenţiu Reghecampf Jr).

Reclamă

Anamaria Prodan continuă scandalul cu cel de-al doilea ei soţ. A numit-o pe Corina Caciuc „amanta” lui Laurențiu Reghecampf, din moment ce sentinţa divorţului nu a fost pronunţată definitiv.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care ar trebui să o achite Laurenţiu Reghecampf

Anul trecut, judecătoria Buftea a decis ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Laurenţiu Reghecampf fiului său. Concret, antrenorul trebuie să achite 1/6 din veniturile sale nete. Atunci, suma era de 1600 de euro.

Aceasta susţine că „Reghe” trebuie să facă mai multe pentru fiul său, şi nu doar să-i trimită lunar o sumă de bani, pentru că astfel se poate numi „sponsor”.

Divorțul a fost amânat, nu este pronunțat încă. Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și