Închide meniul

Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf! Ce a putut spune despre fostul soţ

Antena Sport Publicat: 6 august 2023, 9:18

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf! Ce a putut spune despre fostul soţ

Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf/ Instagram

Anamaria Prodan a oferit o declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf. Deşi s-au despărţit în urmă cu un an, impresara a recunoscut că antrenorul a fost marea ei dragoste şi acesta va purta mereu un loc special în sufletul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit cu scandal în urmă cu an. Impresara şi tehnicianul Universităţii Craiova încă păstrează legătura, prin prisma faptului că au un fiu împreună, pe Bebeto.

Anamaria Prodan, declaraţie-şoc despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit un răspuns fără reţineri, atunci când a fost întrebată dacă Laurenţiu Reghecampf a fost marea ei dragostea. Aceasta a dezvăluit că l-a iubit enorm pe fostul ei partener de viaţă, motiv pentru care amintirile cu acesta îi vor rămâne mereu în suflet.

Faptul că are un copil împreună cu Laurenţiu Reghecampf, o determină pe Anamaria Prodan să aibă sentimente mai bune faţă de fostul său soţ, şi să treacă peste „lucrurile urâte” pe care acesta le-a făcut în timpul mariajului.

„Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu!”, a declarat Anamaria Prodan, conform ego.ro.

Reclamă

De asemenea, Anamaria Prodan este de părere că ea şi Laurenţiu Reghecampf au fost suflete pereche şi într-o altă viaţă, dezvăluind că vorbea des despre acest aspect cu fostul ei soţ.

„Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf. Impresara susţine că Bebeto are datoria de a repara numele pe care îl poartă, şi de a-l duce mai departe, fiind convinsă însă că va face asta.

Reclamă 4 / 0/3

Bebeto urmează cursurile unei şcoli de fotbal din SUA, însă a fost chemat de urgenţă de mama sa în ţară, pentru a participa la filmările pentru „Complotul Bonelor”, un film regizat de Iura Luncaşu, în care Anamaria Prodan are rolul principal.

Impresara s-a declarat mândră de faptul că împarte platourile de filmare cu fiul său, şi susţine că formează o echipă perfectă cu acesta.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat convinsă că Bebeto va deveni un tată perfect, şi va duce cu brio numele de Reghecampf mai departe.

„Eu și copilul meu filmăm la cea mai frumoasă comedie românească alături de Cristi Iacob, Adrian Pescariu, Iura Luncașu și un grup de actori minunați. Sunt cea mai mândra mamă și cel mai mândru om, căci am crescut așa un copil și l-am educat să fie un viitor bărbat, familist și tată perfect.

Asta este ceea ce rămâne după noi. Copiii! De ei trebuie să avem grijă pe viața și să investim totul în ei. Bebeto este lipit de mine suntem o echipă pe viața minunată. Aproape perfectă. El trebuie să repare și să ducă cu cinste mai departe numele de Reghecampf. Și asta va face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și