Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf: „Asta va face!”

Antena Sport Publicat: 3 august 2023, 18:24

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf: „Asta va face!”

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf. Impresara susţine că Bebeto are datoria de a repara numele pe care îl poartă, şi de a-l duce mai departe, fiind convinsă însă că va face asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebeto este fiul de 14 ani pe care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf îl au împreună. Acesta joacă alături de mama lui într-un film, fapt cu care impresara se mândreşte.

Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto urmează cursurile unei şcoli de fotbal din SUA, însă a fost chemat de urgenţă de mama sa în ţară, pentru a participa la filmările pentru „Complotul Bonelor”, un film regizat de Iura Luncaşu, în care Anamaria Prodan are rolul principal.

Impresara s-a declarat mândră de faptul că împarte platourile de filmare cu fiul său, şi susţine că formează o echipă perfectă cu acesta.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat convinsă că Bebeto va deveni un tată perfect, şi va duce cu brio numele de Reghecampf mai departe.

Reclamă

„Eu și copilul meu filmăm la cea mai frumoasă comedie românească alături de Cristi Iacob, Adrian Pescariu, Iura Luncașu și un grup de actori minunați. Sunt cea mai mândra mamă și cel mai mândru om, căci am crescut așa un copil și l-am educat să fie un viitor bărbat, familist și tată perfect.

Asta este ceea ce rămâne după noi. Copiii! De ei trebuie să avem grijă pe viața și să investim totul în ei. Bebeto este lipit de mine suntem o echipă pe viața minunată. Aproape perfectă. El trebuie să repare și să ducă cu cinste mai departe numele de Reghecampf. Și asta va face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei. Impresara susține că l-a dat uitării complet pe fostul ei partener de viață, după ce și-a șters tatuajul pe care îl avea cu acesta, pe spate.

Reclamă 4 / 0/3

„Morții cu morții” a fost mesajul triumfător transmis de Anamaria Prodan, după ce și-a șters tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. În locul acestuia, impresara și-a tatuat pe spate trei trandafiri, trandafiri care-i simbolizează pe cei trei copii ai ei, Rebecca, Sarah și Bebeto.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu!

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și