Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, detalii despre noul bărbat din viaţa ei. „Mă aşteaptă până se termină divorţul”. Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf şi ce a spus vedeta despre presupuşii amanţi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2022, 20:22

Anamaria Prodan, detalii despre noul bărbat din viaţa ei. „Mă aşteaptă până se termină divorţul”. Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf şi ce a spus vedeta despre presupuşii amanţi

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan îşi doreşte să divorţeze cât mai repede de Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a recunoscut că există deja un nou bărbat în viaţa ei, dar că relaţia lor va devenit oficială abia după ce va deveni singură şi în acte. Vedeta a oferit detalii despre povestea de iubire care a făcut-o să uite de probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a ţinut să precizeze că bărbatul care a cucerit-o nu este român şi că acesta a acceptat să o aştepte până când va divorţa pentru a doua oară. Impresarul are 49 de ani şi are trei copii: Sarah, Rebecca şi Laurenţiu Reghecampf Jr. Acuzată în trecut că l-a înşelat pe antrenorul Universităţii Craiova, Anamaria Prodan a ţinut să facă lumină şi neagă că a avut vreo relaţie extraconjugală.

Anamaria Prodan este într-o nouă relaţie. Ce i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf

Vedeta i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf să grăbească procesul de divorţ, pentru a-şi putea oficializa relaţia cu noul bărbat din viaţa ei. Reacţia tehnicianului nu a fost pe placul ei.

Sunt foarte mulţi bărbaţi… da (n.r. dacă e curtată). Să ştii că în toţii anii aceştia nu am văzut pe nimeni. Nu m-am gândit să fiu cu cineva. Eram doar noi şi restul. Stau în braţe la toţi prietenii mei, îi pup, dar niciodată cu altă conotaţie. Aşa sunt eu! Cu toate că, în toţi anii aceştia am fost cuplată de presă cu Ioan Niculae, cu Neţoiu. Şi cu Gigi la un moment dat… vorbea totă lumea că aveam ceva. Da, aveam în comun numărul de la pantofi, că poartă număr mic la pantofi.

(Ai un iubit acum?) Nu, iubit oficial să spun gata, sunt cuplată, nu. Sunt bărbaţi care îmi plac, este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat. Îmi plac bărbaţii foarte demni. Domnul despre care vorbeam nu este român. Eu până nu divorţez, nu o să mă afişez niciodată cu cineva. Îmi place foarte tare cineva, da, şi avem o legătură foarte frumoasă. A înţeles şi respectă decizia mea de a aştepta până se termină divorţul. L-am rugat pe Laurenţiu să divorţăm la notar de vreo 5-6 ori în ultima perioadă, nu doreşte. Probabil îi place circul ăsta!„, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu pentru Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

Anamaria Prodan a vorbit şi despre problemele pe care le are cu Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Cei doi i-au deschis mai multe procese.

Nici nu ştiu, am vreo şapte procese. Îmi tot deschide. Când n-ai ce să faci, devii ‘procesoman’. E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea. Să renunţe? Nu are voie! Dacă citeşti mailurile de aminţare pe care le dă ea… el nu are voie să facă nici măcar dreapta, spre Snagov, de pe DN. Săracul e prins ca un peşte mic de aur. El se va trezi foarte târziu, cu încă un copil mic pe cap!„, a mai spus vedeta.

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf a lansat, luna trecută, un atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan. Soţul vedetei a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și