Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire de ultim moment despre fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf! Decizia luată în legătură cu Bebeto

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2022, 16:04

Anamaria Prodan, dezvăluire de ultim moment despre fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf! Decizia luată în legătură cu Bebeto

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a anunțat ce decizie a luat în legătura cu Bebeto, fiul său din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf Jr. a fost ales în cadrul unei selecții naționale de fotbal, dintre sute de copii. Anamaria i-a făcut deja planul băiatului său de 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit ce plan i-a pregătit lui Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Băiatul vedetei și al lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, va pleca să joace fotbal în Statele Unite.

Anamaria Prodan a dezvăluit că Bebeto vrea să-i calce pe urme lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria a povestit că Bebeto a fost ales la o selecție națională, dintre 600 de copii. Impresara își dorește să-l trimită pe fiul în America, acolo unde se află deja Rebecca și Sarah Dumitrescu, fiicele sale din prima căsătorie.

„Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria, dezvăluire sinceră în legătură cu Laurențiu Reghecampf Jr: „E copia fidelă a tatălui său”

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf Jr. a preluat atât din trăsăturile ei, cât și din cele ale soțului său, cu care se află în mijlocul procesului de divorț.

Reclamă

„E copia fidelă (n.r. – a lui Laurențiu Reghecampf), dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea.”, a mai spus Anamaria.

Impresara a dezvăluit că, momentan, relația dintre Bebeto și tatăl său nu este foarte bună. Cei doi nu s-au mai văzut de mult timp, după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit. Între timp, tehnicianul Craiovei a început o relație cu Corina Caciuc, alături de care așteaptă un copil.

„E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și