Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire uluitoare de la mormântul mamei sale: „Laurențiu Reghecampf e cel mai mare dator!”. Suma uriașă pe care i-a împrumutat-o Ionela Prodan: „Să-i dea înapoi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 20:51

Anamaria Prodan, dezvăluire uluitoare de la mormântul mamei sale: „Laurențiu Reghecampf e cel mai mare dator!”. Suma uriașă pe care i-a împrumutat-o Ionela Prodan: „Să-i dea înapoi!”

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut parte de o zi extrem de tristă. Vedeta a organizat joi pomana de 4 ani a mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta a fost vizibil emoționată, dar n-a ezitat să arunce noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a organizat joi parastasul de 4 ani pentru mama sa, Ionela Prodan. La finalul evenimentului de la Cimitirul Bellu, vedeta a povestit cum își nota mama ei, în agende, datoriile oamenilor. Impresara a dezvăluit câți bani avea să-i dea Laurențiu Reghecampf, cu care în prezent se află în scandal de divorț.

Anamaria Prodan, dezvăluire uluitoare de la mormântul mamei sale: „Laurențiu Reghecampf îi datora milioane mamei!”

Anamaria Prodan a spus că a găsit 10 agende ale Ionelei Prodan, în care fosta cântăreață își nota sumele împrumutate oamenilor. Impresara a dezvăluit că în paginile respective erau scrise și datoriile lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria spune că soțul său este „cel mai mare dator” al Ionelei Prodan și îi cere înapoi „milioanele” împrumutate.

„Sunt liniștită. E bine, e lângă mine mereu (n.r. – despre Ionela Prodan). Am găsit 10 agende (n.r. – cu datorii), în total avea 20. Reghecampf e cel mai mare dator la mama, nu eu. Acum am găsit, trebuie să dea milioane înapoi.

Mama mi-ar fi spus ‘Capul sus, viața merge înainte!’. Dacă nu putem merge în picioare, mergem târâș, dar numai înainte. Noi, în general, oamenii prețuim părinții când nu îi mai avem. Eu am luptat enorm.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Reclamă

Anamaria nu se va prezenta la procesul deschis de Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu se va prezenta vineri la Tribunal pentru procesul cu Corina Caciuc. Amanta lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe vedetă pentru calomnie. Soția antrenorului de la Universitatea Craiova spune că nu înțelege unde a greșit și este încrezătore că lucrurile nu vor degenera împotriva ei.

Celebra impresară de fotbaliști a făcut din nou acuzații tulburătoare la adresa Corinei Caciuc, spunând că toate informațiile despre care vorbește sunt citite din presă, ci nu sunt inventate de ea.

Anamaria Prodan n-a ezitat să arunce „săgeți” nici către soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț.

Reclamă 4 / 0/3

„Mâine e? (n.r. – procesul cu Corina Caciuc) Nici nu mai știu, că am atât de multe deschise de amândoi încât nici nu mai știu care sunt, pentru ce. Dar bine că îl am pe avocatul meu. I-am zis că nu mai țin pasul cu plângerile penale. Nu mă prezint la procesul de mâine. Dar oare ce proces este ăla când voi, presa, ați dat dovezi zguduitoare despre viața ei tumultoasă?

Anamaria Prodan, noi acuzații tulburătoare pentru Corina Caciuc: „Nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de striptease!”

Eu văd în presă și citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a dus o altfel de viață… și atunci pentru ce vorbim? E calomnie? Pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degetele în gură prin videoclipuri. Nu eu sunt dezbăcată prin cluburi de noapte la striptease. Nu eu am dosare penale pentru prostituție și droguri.

E bine că s-a dus acolo unde îi era locul. Oamenii se aleg și viața cerne. Oamenii care sunt lideri, mari, mândri și drepți întotdeauna vor sta sus. Cum a stat mama mea, cum stau eu, cum stau copiii mei. Oamenii care nu pot rămâne acolo, nici dacă îi ajuți ani de zilei și îi târăști practic după tine, e normal să se întoarcă la locul lor. Așa este legea firii, iar viața asta mi-a demonstrat că așa s-a întâmplat.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și