Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dispusă la o umilință supremă. Anunțul făcut de soția lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2021, 23:24

Anamaria Prodan, dispusă la o umilință supremă. Anunțul făcut de soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan renunţă să investească la Academica Clinceni

AS.ro

”Astea sunt nişte lucruri pe care… never say never (n.r.- niciodată să nu spui niciodată). Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodată în mocirlă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și în momentul ăsta suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil, de aia încercăm să ieșim, să respirăm aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă”, a spus Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar putea împăca

De peste două luni de zile, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu îşi mai vorbesc, iar divorţul dintre cei doi este iminent. Antrenorul chiar a anunţat că depune actele de divorţ, iar Anamaria Prodan a spus că nu ar mai fi cale de împăcare. Se pare că lucrurile nu ar sta chiar aşa.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, este convins că cei doi se vor împăca. Acesta susține că povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Reghe este departe de a se fi încheiat, chiar dacă în presă se zvonește că amanta antrenorului ar fi însărcinată. Motivul principal pentru care Dumitru Dragomir nu crede că se va ajunge la un divorț sunt copiii, pentru care ambii părinți ar face orice, inclusiv să treacă peste o problemă de cuplu.

„Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși.

Reclamă

Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează
  • Reacţie neaşteptată a Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și