Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan îi dă ordin lui Laurenţiu Reghecampf! Ce trebuie să facă pentru a semna actele de divorţ: „Să dispară pentru 1000 de vieți”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 decembrie 2021, 12:20

Reclamă
Anamaria Prodan îi dă ordin lui Laurenţiu Reghecampf! Ce trebuie să facă pentru a semna actele de divorţ: „Să dispară pentru 1000 de vieți”

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a scos la iveală mai multe lucruri din interior, dar a şi făcut un anunţ extrem de important. A spus ce vrea de la antrenor pentru a semna actele de divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îi dă ordin lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a dat un ordin clar soţului ei. Pentru a semna actele de divorţ trebuie să-i dea înapoi tot ce i-a luat. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a spus vedeta, conform antenastars.ro.

S-a stabilit primul termen al divorţului

Primul termen al divorţului dintre cei doi a fost stabilit deja pe 7 februarie 2022. Până atunci, mai sunt acțiunile penale înaintate de Anamaria Prodan. „Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara Gură de Aur are acces la mailul lui”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Antrenorul s-a mutat de câteva luni cu noua sa iubită, Corina Caciuc. Cei doi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că după ce se va pronunţa divorţul de agent, Reghe se va căsători cu acte în regulă cu iubita sa care va deveni şi mama băieţelului său care urmează să se nască în 2022.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și