Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a fost dat afară de la Universitatea Craiova: „Asta a învăţat de la mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 22:58

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a fost dat afară de la Universitatea Craiova: „Asta a învăţat de la mine!

Laurenţiu Reghecampf are probleme mari la Universitatea Craiova

Hepta

Anamaria Prodan susţine că Laurenţiu Reghecampf are o clauză de reziliere care împiedică demiterea sa de la Universitatea Craiova. Oltenii tremură pentru calificarea în play-off, după un final de an dezastruos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că are clauză vreo 300.000 de euro, dar probabil că Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău… Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa va fi out from football (n.r. afară din fotbal) nu în play-out”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a exclus Universitatea Craiova din lupta la titlu

Gigi Becali crede că lupta la titlu va fi o „afacere în doi”, între CFR Cluj şi FCSB. Becali nu mai crede că Universitatea Craiova va mai putea emite pretenţii la titlu.

Nu o mai tot daţi că ne luptăm cu Craiova lui Reghe la titlu. Nu vedeți că tremură să intre și în play-off? Despre ce luptă la titlu vorbiți voi cu mine? Hai să fim serioși. Lui Rotaru nu îi convine deloc, dar el tace de rușine”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Gigi Becali s-a enervat şi pe Mihai Rotaru

Gigi Becali i-a transmis un mesaj dur lui Mihai Rotaru de la Craiova. Latifundiarul din Pipera susţine că avea o înţelegere cu patronul oltenilor prin care cele două echipe nu îşi fac concurenţă atunci când una dintre ele vrea un jucător din campionatul intern.

Reclamă

Se pare însă că Mihai Rotaru ar fi încălcat înţelegerea avută cu Gigi Becali. Craiova s-ar fi interesat de Nicolae Păun şi David Miculescu, jucători doriţi şi de echipa vicecampioană. Supărat de faptul că Rotaru a încălcat înţelegerea, Becali spune că nu mai este interesat de cei doi fotbalişti.

„E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el. El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum. Oricum, nu mai are nicio șansă la titlu și să zică mulțumesc dacă intră în play-off. Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoșani, iar de noi și CFR ce să mai spunem. Stai că au de furcă și cu Farul lui Gică Hagi”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și