Închide meniul
Foto

Dezvăluiri scandaloase! Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan la „nunta de cristal” din cauza amantei Corina Caciuc: „Dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare”

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 21:56

Reclamă
Dezvăluiri scandaloase! Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan la „nunta de cristal” din cauza amantei Corina Caciuc: „Dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare”

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în plin scandal de divorţ, deşi în vară au făcut „nunta de cristal”. Anamaria Prodan a dezvăluit un episod halucinant de la eveniment. Mai exact, Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf să plece de la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan la „nunta de cristal”

Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!„, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate la Antena Stars.

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, reacţie după ce Anamaria Prodan a făcut-o praf

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a răspuns acuzaţiilor venite din partea Anamariei Prodan. Vedeta a acuzat-o pe Caciuc că din cauza ei s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc spune că este împăcată cu această situaţie şi că nu ar vrea să dezbată prea mult subiectul pentru provoca noi reacţii.

Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, atacuri dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a amantei Corina Caciuc: „Rupea uşa la mașină! A furat tot din casa!”

Anamaria Prodan continuă seria de atacuri dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei acestuia, Corina Caciuc. Agentul îl acuză pe Reghe că ar fi furat banii familiei pentru a o întreţine pe cea din cauza căreia cei doi au ajuns la divorţ.

Reclamă
Reclamă

”Am crezut că o să îl ridic. Am crezut că o să înțeleagă, dacă are creier. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Când tu vezi în mașina ta pe nimeni pe stradă că trage să rupă ușa la Rolls-Royce si îi spui ,,ridică ștacheta!”.

Nu poți să ajungi ultimul om de pe pământ, circul României! Tu să fii râsul României cu gură de aur. Ai furat din casă totul pentru ea. Te-a învățat să furi. A fost amenințat că nu mai vede, că nu mai face, dacă nu primește fata banii. Dacă nu era mama, stăteam în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a dezvăluit lovitura dureroasă primită de Laurențiu Reghecampf

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dezvăluit şi prin ce momente grele trece fiul celor doi, Bebeto, pe care Reghecampf l-ar fi vizitat doar 10 minute în ultimele opt luni.

Reclamă

”În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui.

Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de click.ro.

 

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și