Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, imaginea de mii de like-uri din vacanţa din Grecia! Sexy-impresara a renunţat la haine şi le-a arătat tuturor în ce formă se află la 50 de ani

Publicat: 10 mai 2023, 19:49

Reclamă
Anamaria Prodan, imaginea de mii de like-uri din vacanţa din Grecia! Sexy-impresara a renunţat la haine şi le-a arătat tuturor în ce formă se află la 50 de ani

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a renunţat la haine şi s-a pozat foarte zâmbitoare, în costum de baie. Iată imaginea de mii de like-uri din vacanţa din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost în vacanţă cu iubitul în Grecia. Pe contul ei, a postat o imagine în care stătea pe o stâncă, aproape de mare. Imaginea a adunat mii de like-uri.

Anamaria Prodan, imaginea de mii de like-uri din vacanţa din Grecia

Fotografia a adunat peste 4.500 de like-uri într-o singură zi.

După câteva zile de vacanţă în compania iubitului milionar, Anamaria Prodan s-a întors acasă.

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea au petrecut câteva zile de vis, la un hotel de lux. Ei au sărbătorit-o în vacanţa din Grecia pe o prietenă a impresarei.

Reclamă
Anamaria Prodan în costum de baie, în vacanţa din Grecia / Instagram
Anamaria Prodan în costum de baie, în vacanţa din Grecia / Instagram

Anamaria Prodan e foarte fericită cu iubitul ei de acum

Anamaria Prodan s-a declarat foarte fericită, după perioada grea prin care a trecut.

Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, mai declara impresara.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a pozat provocator şi de 1 Mai: „Vreau să vă urez unul mai bun ca fostul”

Anamaria Prodan s-a pozat provocator de 1 Mai. Sexy-impresara nu a ratat ocazia de a-l taxa pe fostul partener de viaţă, Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a făcut plajă în ziua liberă. Ea s-a fotografiat de pe şezlong, din curte, şi a publicat fotografiile pe contul de Instagram.

Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să va urez unu mai bun ca fostul”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În doar 4 ore de la publicarea imaginilor şi textului, Anamaria Prodan a adunat aproape 9.500 de like-uri.

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit. Agentul de jucători a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Flavius Nedelea, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei.

Anamaria Prodan anunţă că şi-a găsit fericirea, dar că rămâne cu picioarele pe pământ. Este într-o relaţie cu milionarul român care are un hotel şi un restaurant în centrul Bucureştiului. Totuşi, asigură că nu îşi doreşte, pentru moment, să locuiască în casa omului de afaceri.

Impresarul îl are alături de ea pe Bebeto, fiul de 14 ani din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. În ultimul an a lângă ea a stat şi pe Sarah Dumitrescu, cea care se recuperează după ce a suferit a treia operaţie la genunchi. Când va fi în cea mai bună formă, Sarah va reveni la echipa de baschet din Statele Unite la care este legitimată, Cal Poly.

Reclamă

Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată”, a declarat Anamaria Prodan pentru antenastars.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și