Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, în braţele noului iubit! Primul mesaj al sexy-impresarei după ce a devenit cert că se iubeşte cu boxerul!

Publicat: 9 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Anamaria Prodan, în braţele noului iubit! Primul mesaj al sexy-impresarei după ce a devenit cert că se iubeşte cu boxerul!

Anamaria Prodan, în braţele noului iubit

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril / Instagram

Anamaria Prodan a apărut în braţele noului iubit! Sexy-impresara a publicat mai multe imagini romantice cu boxerul profesionist Ronald Gavril.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul agentei de jucători lasă să se înţeleagă că formează, într-adevăr, un cuplu cu milionarul cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Anamaria Prodan, în braţele noului iubit!

Fericirea este o alegere”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Agenta de jucători l-a numit, din nou, „Unicul” pe Ronald Gavril.

Peste 11.000 de like-uri a adunat ultima postare a impresarei. Anamaria Prodan este urmărită de 1 milion de persoane pe Instagram.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a tot afişat alături de cunoscutul boxer profesionist român, stabilit în Statele Unite ale Americii. Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost şi naşi de cununie, în Las Vegas, pentru nişte prieteni ai impresarei.

Reclamă

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Ne completăm perfect!”

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan! Pugilistul a confirmat faptul că se iubeşte cu impresara, dezvăluind faptul că se completează perfect cu aceasta.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, în America. Cei doi au postat o serie de fotografii pe conturile de socializare. Impresara l-a prezentat pe noul ei iubit chiar şi fiului ei, Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Ronald Gavril nu s-a mai ascuns şi a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a declarat că a revenit în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în America.

Pugilistul de 37 de ani a dezvăluit că se completează perfect cu Anamaria Prodan, şi de asemenea, a mărturisit că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril, conform prosport.ro.

Cum i se adresează Anamaria Prodan noului iubit, după ce pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”

Dacă pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”, lui Ronald Gavril sexy-impresara i se adresează cu apelativul „Unicul”.

Anamaria Prodan a petrecut şi Revelionul alături de Ronald Gavril. În ultima vreme, cunoscuta agentă de jucători a tot postat imagini cu ea şi Gavril.

Reclamă

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan. De atunci, Ronald Gavril a acumulat mai multe milioane de dolari din meciurile de box profesionist pe care le-a disputat.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost, recent, naşi de cununie în Las Vegas pentru nişte prieteni apropiaţi ai impresarei. Ronald Gavril este cu 14 ani mai tânăr decât agenta de jucători şi, la 37 de ani, încă activează în boxul profesionist.

Cu ochii doar spre viitor așteptăm Anul Nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, scria, după noaptea în care am intrat în Noul An, Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, textul însoţind o poză cu ea şi Ronald Gavril.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și