Închide meniul
Foto

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Ne completăm perfect!”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2024, 18:13

Reclamă
Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Ne completăm perfect!”

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril şi Anamaria Prodan/ Instagram

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan! Pugilistul a confirmat faptul că se iubeşte cu impresara, dezvăluind faptul că se completează perfect cu aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, în America. Cei doi au postat o serie de fotografii pe conturile de socializare. Impresara l-a prezentat pe noul ei iubit chiar şi fiului ei, Bebeto.

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril nu s-a mai ascuns şi a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a declarat că a revenit în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în America.

Pugilistul de 37 de ani a dezvăluit că se completează perfect cu Anamaria Prodan, şi de asemenea, a mărturisit că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Reclamă

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril, conform prosport.ro.

Cum i se adresează Anamaria Prodan noului iubit, după ce pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”

Anamaria Prodan a apărut în ultima perioadă alături de Ronald Gavril, boxerul român stabilit în Las Vegas şi impresariat de agenţia lui Floyd Mayweather.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”, lui Ronald Gavril sexy-impresara i se adresează cu apelativul „Unicul”.

Anamaria Prodan a petrecut şi Revelionul alături de Ronald Gavril. În ultima vreme, cunoscuta agentă de jucători a tot postat imagini cu ea şi Gavril.

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan. De atunci, Ronald Gavril a acumulat mai multe milioane de dolari din meciurile de box profesionist pe care le-a disputat.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost, recent, naşi de cununie în Las Vegas pentru nişte prieteni apropiaţi ai impresarei. Ronald Gavril este cu 14 ani mai tânăr decât agenta de jucători şi, la 37 de ani, încă activează în boxul profesionist.

Cu ochii doar spre viitor așteptăm Anul Nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, scria, după noaptea în care am intrat în Noul An, Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, textul însoţind o poză cu ea şi Ronald Gavril.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și