Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, îndrăgostită de fostul şef al lui Laurenţiu Reghecampf: „Wow, ce bărbat frumos”

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:32

Anamaria Prodan, îndrăgostită de fostul şef al lui Laurenţiu Reghecampf: „Wow, ce bărbat frumos”

Reacţia imediată a Anamariei Prodan după decizia luată de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf/ Colaj Instagram, Profimedia

Anamaria Prodan, îndrăgostită de fostul şef al lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a recunoscut cine e bărbatul celebru din România care a „dat-o pe spate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) a spus că Sorin Cârţu este bărbatul de care i-a plăcut enorm. Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Anamaria Prodan nu şi-a ascuns pasiunea pe care o are pentru Sorin Cârţu.

Culmea, Sorin Cârţu (67 de ani), care este în prezent preşedintele Universităţii Craiova, a fost şeful lui Laurenţiu Reghecampf în perioada în care acesta îi antrena pe olteni.

Anamaria Prodan, îndrăgostită de fostul şef al lui Laurenţiu Reghecampf

Mie îmi plăcea Cârţu că avea ochii ăia frumoşi. De fiecare dată mă uitam, wow, ce bărbat frumos. Avea şarm, vorbea foarte frumos, era cuceritor”, spunea Anamaria Prodan, în trecut, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Sorin Cârtu este preşedintele Universităţii Craiova! 

Anamaria Prodan, fără inhibiţii la 50 de ani

Anamaria Prodan este fără inhibiţii la 50 de ani. Agentul de jucători a avut o nouă apariţie uluitoare pe reţelele sociale. Vedeta şi-a surprins fanii în cea de-a doua zi din 2023.

Anamaria s-a fotografiat aproape goală. Nu s-a ferit să o facă publică pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape un milion de urmăritori. Aflată în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care a părăsit-o pentru Corina Caciuc, Anamaria Prodan a anunţat de mai multe ori că marea ei dorinţă este să îşi găsească un nou soţ.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt Anamaria Prodan„, a ţinut să afirme impresarul. A folosit şi un emoji cu o medalie de aur. Nu este prima dată când postează imagini provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fotografia a fost pe placul urmăritorilor ei. „Superbă„, „Sexy şi frumoasă” au fost comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Agentul de jucători s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Nu a mai ales o destinaţie exotică şi a petrecut în România. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Vedeta a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare. Timotei Rusu a re 20 de ani și face este la echipa a doua de la CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și