Închide meniul
Foto

Cine e tânărul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Reclamă

Publicat: 1 ianuarie 2023, 16:21

Cine e tânărul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Cine e bărbatul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Anamaria Prodan a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare. Timotei Rusu a re 20 de ani și face este la echipa a doua de la CFR Cluj.

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Imaginile cu Corina Caciuc vorbesc de la sine. „Cele mai bune momente din 2022”

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan și se bucură alături de iubita sa, Corina Caciuc. Antrenorul lui Neftchi Baku i-a anunțat pe fanii săi că și-a găsit fericirea.

Reclamă

„Reghe” a postat mai multe fotografii alături de Corina Caciuc și de fiul său care s-a născut anul trecut, Liam Reghecampf. „Cele mai bune momente din 2022„, a scris tehnicianul pe contul său de Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf a anunțat și ce își dorește în 2023. „Fie ca noul an să fie încărcat cu sănătate și fericire„, a fost mesajul fostului antrenor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

La mulți ani, familie frumoasă„, „Sunteți foarte frumoși„, „Ești o forță, Laurențiu„, „Un bărbat cu coloană vertebrală„, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

2022 nu a fost cel mai bun an al lui Laurențiu Reghecampf. După plecarea surprinzătoare de la Universitatea Craiova, antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să semneze în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. A fost însă într-un continuu scandal cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă în timp ce erau în scandal de divorț.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și