Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan își apără cele două fiice, Sarah și Rebecca: „Când viața încearcă să te doboare…”

De Antena Sport
Publicat: 1 februarie 2023, 19:06

Anamaria Prodan își apără cele două fiice, Sarah (23 de ani) și Rebecca (24 de ani), în fața obstacolelor care le apar în viață. Impresara de fotbaliști este mândră de cele două fete pe care le are din prima căsnicie, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu (VEZI GALERIA FOTO). La rândul lor, Sarah și Rebecca o apreciază enorm pe mama lor și îi ascultă toate sfaturile.

Reclamă
Anamaria Prodan, alături de fiicele sale

Anamaria Prodan, mesaj pentru cele două fiice, Sarah și Rebecca Dumitrescu

Ultimul sfat primit de Sarah și Rebecca Dumitrescu din partea Anamariei Prodan este de-a dreptul copleșitor. Vedeta de 50 de ani le-a transmis un mesaj emoționant celor două fiice de care este extrem de apropiată și pe care le iubește din tot sufletul.

Reclamă

Anamaria Prodan își apără cele două fiice, Sarah și Rebecca: „Când viața încearcă să te doboare…”

Anamaria Prodan a fost complet impresionată de un videoclip apărut pe rețelele sociale și l-a distribuit pe propriul profil, la secțiunea Story. Sexy-impresara le-a etichetat în postarea respectivă pe cele două fiice, Rebecca și Sarah, pentru a fi sigură că mesajul ajunge la ele.

Reclamă

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf le-a asigurat pe fiicele sale că le va proteja de fiecare dată când viața nu se va arăta blândă cu ele.

„Pentru fiica mea… Să nu uiți niciodată că te iubesc. Sper că crezi în tine la fel de mult cât eu cred în tine.

Când viața încearcă să te doboare, întotdeauna voi fi alături de tine. Nu îți pot promite că voi fi aici toată viața ta, dar îți pot promit că te voi iubi pentru restul vieții mele”, este mesajul din videoclipul distribuit de Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Ulterior, Sarah Dumitrescu a redistribut postarea mamei sale, în semn de apreciere pentru dragostea arătată.

Anamaria Prodan, mesaj special pentru fiicele sale, Rebecca și Sarah Dumitrescu
Anamaria Prodan, mesaj special pentru fiicele sale / Instagram

Anamaria Prodan mai are un băiat, Bebeto, din căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu și-a dat de gol mama. Ce face Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei.

Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. Chiar dacă locuiește la peste 10.000 de km de mama ei, Sarah îi cere mereu sfaturi.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea