Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan se răsfaţă printre milionari! A întors toate privirile la piscină, chiar dacă are 50 de ani

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2023, 19:52

Anamaria Prodan face senzaţie în Dubai

Anamaria Prodan se răsfaţă printre milionari! A atras toate privirile la piscină, chiar dacă are 50 de ani

Anamaria Prodan face senzaţie în Dubai / Colaj Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a uita de problemele din familie, vedeta îşi petrece mare parte din timp în Dubai, acolo unde trăieşte într-un lux de nedescris. Locuieşte într-un apartamentul de patru milioane de euro.

Anamaria Prodan se răsfaţă, în Dubai, printre milionari

Anamaria este o nelipsită de la o piscină de fiţe, din apropierea celebrului Burj Khalifa. Ultima imagine postată de ea, în costum de baie, a adunat deja mii de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Eu sunt Anamaria Prodan„, este motto-ul preferat al impresarului care, la finalul anului 2021, avea o avere estimată a fi cuprinsă între 40 și 60 de milioane de euro.

Apartamentul de vis al Anamariei Prodan este situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall.

Cum a reacționat Bebeto când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale

Anamaria Prodan a anunțat că are un nou iubit, despre care însă nu a dorit să facă prea multe dezvăluiri. Totuși, agentul susține că Sarah, Rebecca și Bebeto au avut reacția pe care vedeta o aștepta, atunci când l-au cunoscut pe acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria susține că cei trei copii au ajuns foarte ușor să îl adore pe cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața Anei. ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat”, a fost anunțul clar făcut de Prodan.

Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit un episod petrecut în 2020, atunci când și-a serbat ziua de naștere la Dubai. Laurențiu Reghecampf s-a aflat la eveniment, dar, în același hotel, a cazat-o și pe cea care îi era de atunci amantă, Corina Caciuc.

Astfel, după spusele agentului, Reghe pleca din oră în oră pentru a vorbi la telefon cu Corina. ”L-a pedepsit că mi-am făcut ziua de naștere! L-a pedepsit cu bani, amendă! De ziua mea, uite cum eram noi la Galliard, în Dubai, cu prietenii lângă noi și el fiert nu se simțea bine, era deranjat la stomac probabil.

Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute. Restaurantul unde-mi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ținea amanta ascunsă. Și el se duce ca la preot. El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe, cu japca stătea lângă noi. ‘Bă ce are?’ El, de fapt, se ducea că era belea pe telefon.

Îți dai seama ce omoruri își lua el? Dacă ți-am zis că trebuie să facem un film după viața mea?! Best-seller o să fie. O să fie senzație mondială! Cum să te gândești că la ziua soției tale, tu plătești amanta și ți-o ascunzi într-un hotel?”, a spus Prodan, la Podcastul lui Codin Maticiuc.

Reclamă

În acest moment, Laurenţiu Reghecampf şi-a recunoscut relaţia cu Corina Caciuc. Cei doi au împreună şi un băieţel. În cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, instanţa s-a pronunţat pentru divorţ, dar decizia a fost contestată de agentul de jucători.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai
Tenis • 24 feb., 21:22
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai. Final devastator pentru Anna Kalinskaia
"Regina Întunericului" pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman
Diverse • 24 feb., 20:43
FOTO
„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor