Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness. Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2023, 14:00

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness. Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut!

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness

Sarah Dumitrescu are 23 de ani / Captură Kanal D

Fiica cea mică a Anamariei Prodan este nelipsită de la sala de fitness. Sarah Dumitrescu îşi forţează revenirea pe terenul de baschet. Este aşteptată la Cal Poly Mustangs, clubul din Statele Unite la care este legitimată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 23 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat pentru a treia oară, la genunchi, în perioada în care se antrena alături de lotul naţional. A avut nevoie urgentă de o operaţie la o clinică din Cluj-Napoca.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut la sala de fitness

Sarah e pe ultima sută de metri cu recuperarea. S-a antrenat şi la baza de pregătire a lui FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. În prezent, Anamaria Prodan nu are deloc o relație bună cu latifundiarul din Pipera.

Sarah Dumitrescu este nelipsită şi de la sala de fitness. Cu 150.000 de urmăritori pe Instagram, fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie şi-a uluit fanii cu o fotografie făcută înainte de antrenamente.

Sarah Dumitrescu, înaintea antrenamentelor
Sarah Dumitrescu, mesaj pentru fanii de pe reţelele sociale

„Eşti minunată„, „Cea mai frumoasă„, „Superbă„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah la ultimele postări de pe reţelele sociale.

Reclamă

Sarah asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Câţi bani de buzunar le dădea Anamaria Prodan fiicelor ei, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu

Anamaria Prodan a oferit detalii despre cele două fete pe care le are din prima căsnicie. Acestea trăiesc o viață de lux.

Rebecca Dumitrescu (24 de ani) și Sarah au avut parte de condiții perfecte, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete primeau o sumă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul, în trecut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și