Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf: „A terminat şi cu bărbăţia, şi cu demnitatea!”. Sfat pentru soţul ei şi pentru amanta acestuia

Reclamă

Publicat: 15 iunie 2022, 22:28

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf: „A terminat şi cu bărbăţia, şi cu demnitatea!”. Sfat pentru soţul ei şi pentru amanta acestuia

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf: "A terminat şi cu bărbăţia, şi cu demnitatea!"

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Fanatik Instagram

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf cu o nouă declaraţie extrem de dură. Cei doi sunt, de aproape un an, într-un scandal de divorţ din care au sărit scântei. Nu este singurul proces în care sunt implicaţi. Agentul de jucători şi-a acuzat soţul că a trimis banii din conturile comune în cele ale amantei şi l-a dat în judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf a ripostat şi a chemat-o în instanţă pe Anamaria Prodan, acuzând-o de defăimare publică. Sunt mai multe procese pe rol şi rămâne de văzut ce vor decide judecătorii.

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf

Potrivit viva.ro, impresarul a lipsit de la ultima înfăţişare din procesul de divorţ. A transmis însă un mesaj uluitor pentru soţul ei şi pentru amanta acestuia. Pe 19 mai, Corina Caciuc i-a dăruit un băieţel lui Reghe, cel care tocmai şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova.

Eu sunt plecată din țară. Nici nu știu ce proces este. Reghiță mi-a deschis atât de multe procese din disperarea de a mai lua niște bani de la mine încât le-am pierdut șirul. El, săracul, se afundă total. Să meargă pe la procese că-l râde toată țara.

Reghe trăiește în lumea lui mică. Iese pe stradă cu amanta cu ochelari de soare și șapcă. E dat afară de peste tot. Când l-am lăsat a terminat și cu meseria, și cu bărbația, și cu demnitatea„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a oferit şi un sfat lui Reghecampf. „Familia nu se fură!„, a ţinut să îi transmită vedeta, care nu a iertat-o şi pe Corina Caciuc.

Ne abținem enorm să nu dăm toate cărțile pe față. Am să-i dau un sfat lui Reghe. Familia nu se fură, nu se lasă pe drumuri! De familie ai grijă pe viață dacă ești bărbat.

Dacă ești bărbat lași totul în urmă copiilor și familiei și pleci cu capul sus și cu amanta și cu oricine! Asta, dacă ești bărbat. Dacă nu… DISPARI URGENT„, a mai spus agentul de jucători

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să facă Anamaria Prodan, în timp ce Reghecampf îşi rezilia contractul cu Universitatea Craiova

Anamaria Prodan nu a părut deloc afectată de situația lui Laurențiu Reghecampf, care a fost demis de la Universitatea Craiova, după un sezon ratat cu oltenii. În timp ce Reghecampf rupea contractul cu Universitatea, de la care a luat 180.000 de euro la despărțire, Anamaria s-a lăsat fotografiată într-o postură rară.

Agentul a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o cadă plină cu spumă, cu zâmbetul pe buze. Asta în timp ce soțul cu care se află în scandal de divorț își lua adio de la olteni.

Speranța pe care o cari poate fi lumina din furtuna altcuiva”, a fost mesajul enigmatic postat pe Instagram de vedetă, alături de poza menționată mai sus.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, împreună la un eveniment

Anamaria Prodan se poate simți trădată. Elena Merișoreanu, o prietenă de suflet a agentului, dar și a mamei Anei, Ionela Prodan, a fost surprinsă alături de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Momentul s-a petrecut la un eveniment la care cei trei au stat la aceeași masă. Mai mult, Merișoreanu a avut numai cuvinte de laudă pentru amanta lui Reghecampf, lucru care cu siguranță nu îi va pica bine Anamariei.

Reclamă

Ne-am întâlnit la un eveniment extraordinar de frumos și ne-am nimerit la aceeași masă, nu eram numai eu. Pe Laurențiu l-am cunoscut în casa regretatei Ionela Prodan cu Anamaria, ne vedeam la evenimente, la zile deosebite. Ultima dată m-am văzut cu el la înmormântarea fostei soacre.

Ne-am făcut poze, am mai schimbat vorbe. La un moment dat s-au ridicat și zic: „Plecați”, iar ea a spus: „Da, plecăm pentru că trebuie să alăptez”. Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui.

M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate”, a spus Elena Merișoreanu, citat de click.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan este în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Reacţie dură a agentului de jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și