Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a născut! Mesajul emoționant postat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 8:39

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a născut! Mesajul emoționant postat

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară, după Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul este în culmea fericirii alături de partenera sa de viață, alături de care mai are un copil, pe nume Liam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de doi ani. Antrenorul a divorțat de Anamaria Prodan în 2022, iar de atunci și-a oficializat relația cu noua sa iubită. (Vezi galeria foto cu cei doi, la finalul articolului).

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară, după Corina Caciuc a născut

Corina Caciuc a născut în după-amiaza zilei de 31 martie. Aceasta a dat imediat vestea pe contul său de Instagram, acolo unde este o prezență discretă. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a postat un scurt mesaj emoționant, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe fiul nou-venit pe lume.

Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a notat Corina Caciuc, pe Instagram.

Corina Caciuc a născut
Corina Caciuc a născut/spynews.ro

Liam, primul fiu pe care Laurențiu Reghecampf îl are cu Corina Caciuc are aproape doi ani. Antrenorul mai are alți doi băieți, din căsătoriile anterioare. Alături de Mariana Pfeiffer, care i-a fost soție timp de 13 ani, „Reghe” îl are pe Luca, iar alături de Anamaria Prodan, îl are pe Bebeto.

Reclamă

Până acum, nici Laurențiu Reghecampf și nici Corina Caciuc nu au dezvăluit numele celui de-al doilea copil al lor.

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf se mândreşte cu iubita lui, care este cu 16 ani mai tânără. Nu se mai ascunde şi postează des imagini, pe reţelele sociale, cu Corina.

„Corina este splendidă!„, „Ce femeie frumoasa si simplă„, „O familie foarte frumoasă,iar Corina e superbă!„, „Waw, ce frumuseţe de femeie şi-a luat băiatul ăsta!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf pe reţelele sociale, la o postare în care apare alături de Corina Caciuc şi Liam.

Reclamă 4 / 0/3

Iubita lui „Reghe” şi-a sărbătorit, luna trecută, ziua de naştere. Corina Caciuc a suferit o transformare impresionantă după ce l-a cunoscut pe fostul antrenor al FCSB-ului.

Cu greu mai poate fi recunoscută în imaginile în care era blondă. Potrivit viva.ro, Corina a apelat la medicul estetician. Aşa a ajuns să aibă „buze voluminoase, sprâncene bine conturate”.

Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense„, spunea Corina Caciuc la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și