Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf: „Vor să-l uite! Sunt mânioşi!” Ce a putut spune despre aspectul fizic al soţului ei: „Toţi îşi dau coate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:10

Anamaria Prodan, lovitură fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf: „Vor să-l uite! Sunt mânioşi!” Ce a putut spune despre aspectul fizic al soţului ei: „Toţi îşi dau coate”

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spune că atât Bebeto, cât şi fiicele sale din prima căsătorie, suferă din cauza faptului că Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de mama lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos. Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc, faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan putea afla mult mai repede de amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce nu a descoperit mai rapid faptul că soţul ei ar avea o relaţie extraconjugală.

Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani.

Nu a știut nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele„, a declarat Anamaria Prodan pentru o emisiune TV, citată de wowbiz.ro.

Reclamă

Impresarul a răbufnit şi l-a criticat dur pe Laurenţiu Reghecampf. Atacul a fost de o duritate ieşită din comun.

Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!„, a mai spus agentul de jucători.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Bebeto. Vedeta mai are două fete din prima căsătorie, în timp ce Reghe îl are pe Luca Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și