Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 16:38

Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dat o lovitură pentru Corina Caciuc. Anamaria Prodan a cerut ca iubita lui Laurenţiu Reghecampf să fie audiată în procesul de divort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a cerut ca actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, să fie audiată în procesul de divorţ. Totodată, Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU CROINA CACIUC)

Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc

„Este adevărat. Azi a fost procesul. Nu știu foarte multe amănunte, însă abia a ieșit avocatul din sală. Avocatul meu, Oleg Burlacu, vă poate da amănunte. Am înțeles ca a chemat-o martor pe concubina soțului meu, renumita Caciuc. Ea este cea mai în măsură să povestească de derapajele soțului meu de când acesta sustragea și căra banii familiei noastre către ea sau alte femei, de când soțul meu face copii în afara căsătoriei, de când își umilește soția și copiii.

Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui.

Încă soțul meu, spre disperarea mea și a tuturor, este obișnuit cu circul și de aceea s-a ajuns aici în loc să terminăm frumos la notar fără ca România să știe așa ceva„, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf, când Reghe era antrenor la FCSB, în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017. În primul mandat, antrenorul ajuns la 48 de ani a câştigat două titluri de campion şi a ajuns în optimile Europa League, unde echipa sa a fost eliminată de Chelsea (2013). Chiar şi aşa, Prodan susţine că Gigi era cel care făcea aproape toată echipa, chiar şi când Reghecampf era antrenorul.

„(n.r. – Lui Reghe îi făcea echipa Gigi Becali) Bineînțeles. Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai.

Este o opțiune. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face. Când Gigi a ieșit și a spus că el o face, eu deja eram în penibil dacă mai susțineam că nu este așa. Nu a existat niciodată cineva care să facă ce vrea pe banii lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – Reghe s-a opus patronului) Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe. Reghe a fost unul dintre zecile de antrenori, care nu au avut cum să facă. Îl învățam pe Reghe absolut tot, de la a la z și nu mă feresc să spun.

(n.r. pe vremea lui Reghe ce jucător a impus clar) Toată Steaua. Singurii pe care i-a dorit Reghe erau Gardoș și Chiricheș, Reghe voia să stea foarte bine pe apărare. Gigi nu îl plăcea foarte mult pe Gardoș, dacă Gardoș greșea la un meci era spectacol.

Poți să faci treabă cu Gigi dacă îi explici. Antrenorul poate să spună că săptămâna asta un jucător s-a antrenat exemplar, este ok, dar Gigi spune că nu îi place, chiar dacă se antrenează de mii de ori. Intră, îl bagă antrenorul peste Gigi, dar dacă a greșit a fugit puiul cu ața”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și