Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum şi-a distrus soţul, fugit cu amanta, în numai câteva cuvinte

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 22:23

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum şi-a distrus soţul, fugit cu amanta, în numai câteva cuvinte

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu îşi iartă soţul şi a venit cu o lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a surprins în ziua în care fiul ei, Bebeto, a fost chemat la Tribunal pentru a fi audiat în procesul de divorţ al părinţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta a lipsit, fiind prezentă în Emirate. A ales totuşi să îşi ironizeze soţul şi şi-a făcut alte două tatuaje. Unul dintre acestea l-a poziţionat chiar deasupra iniţialelor lui Laurenţiu Reghecampf. Mesajul a avut trimitere directă către antrenorul Universităţii Craiova şi amanta lui, Corina Caciuc, care a născut un băieţel pe 19 mai.

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf

Uneori trebuie să cazi înainte să poţi zbura!” şi-a tatuat Anamaria Prodan chiar deasupra iniţialelor „LR”. Pe pielea agentului de jucători a mai apărut scris şi: „Să faci toate lucrurile cu dragoste!

Anamaria a făcut publice imaginile cu noile sale tatuaje pe Instagram şi a primit mii de aprecieri în numai câteva ore. Postarea a fost însoţită de un alt mesaj care l-a vizat pe Reghecampf. „Fă loc viitorului!„, care a fost însoţit de mai multe emoji care înfăţişau inimi.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Impresarul a lăsat de înţeles că Laurenţiu Reghecampf este istorie şi că nici nu vrea să mai audă de cel cu care a fost căsătorită în ultimii 14 ani. Nu şi-a dorit să scape de tatuajele cu Laurenţiu Reghecampf pe motiv că şi fiul său, Laurenţiu Reghecampf Jr. (n.r. alintat Bebeto) are aceleaşi iniţiale.

Ce vrea să își deseneze peste chipul lui Reghe: „Fix pe fața lui!”

Anamaria Prodan are, pe spate, un tatuaj uriaş cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Supărată foc pe fostul ei soț, impresara de fotbaliști a decis să înlocuiască desenul cu bărbatul pe care l-a iubit.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan își va desena un trandafir în locul unde e tatuat chipul lui Reghe. Vedeta e dezgustată de declarațiile antrenorului, care susține că nu a înșelat-o cu nimeni niciodată. În schimb, Reghecampf s-a declarat supărat de presupusa „aventură” a Anamariei Prodan cu Dan Alexa.

La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui.

Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Ce a putut să spună Bebeo după ce a fost audiat în procesul de divorţ

Procesul de divorţ dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan a cunoscut un nou episod. Fiul celor 2, Bebeto, a fost chemat la tribunal pentru a fi audiat.

A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi Anamariei Prodan după ce a fost audiat, conform Antena Stars.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și