Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf. „Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 21:38

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf. „Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri”

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria s-a mutat în Dubai, la peste 3.500 de kilometri distanţă de cel cu care s-a căsătorit în 2008. Au apărut zvonuri că Reghe i-a dat un ultimatum soţiei să anunţe divorţul până în luna septembrie. Mai mult, că ar fi dispus să renunţe la o sumă uriaşă pentru a se despărţi de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf

Chiar şi aşa, celebrul impresar a exclus varianta că va rămâne singură. Le-a cerut totuşi jurnaliştilor să îl întrebe pe Reghecampf dacă a plănuit să divorţeze. Îşi doreşte ca soţul ei să vorbească şi despre presupusele amante.

Vorbiţi cu soţul meu Reghecampf! Vedeţi dacă vă confirmă „împărţeala”. Întrebaţi-l cine o face, dacă are amante. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri!

Întrebaţi-l dacă îşi înjură familia sau o vorbeşte „oribil” în oraş… dacă „a furat” banii copiilor ca să achiziţioneze case, multe maşini, bijuterii, business-uri prostituatelor. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate!„, a răbufnit Anamaria Prodan pe Instagram.

Mesajul postat de Anamaria Prodan
Mesajul postat de Anamaria Prodan

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ

Anamaria Prodan s-a pozat la piscină într-un decor impresionant. Ea a atras atenţia şi cu noua siluetă. Se pare că a slăbit kilograme bune în timpul scandalului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Asta se vede cel mai bine în cea mai recentă imagine pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și