Închide meniul

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf! Procesele pe care i le-a deschis fostul soț

Antena Sport Publicat: 9 august 2023, 15:07

Reclamă
Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf! Procesele pe care i le-a deschis fostul soț

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că păstrează legătura cu fostul ei soț doar de dragul copilului pe care îl au împreună, Bebeto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că așteaptă ca Laurențiu Reghecampf să-și viziteze copilul mai des, după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova, în Liga 1.

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este din nou acuzat de Anamaria Prodan că nu petrece suficient timp cu fiul său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Impresara a mărturisit că Bebeto are nevoie de un tată permanent alături de el, și de aceea își dorește ca Reghe să fie prezent în viața fiului lui.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe procese la Tribunal, pentru a primi ore de vizită. Astfel, impresara vrea ca Reghe să respecte ceea ce a primit în instanță, și să-și viziteze copilul cât mai des.

„Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Reclamă

Anamaria Prodan: „Nu îl sună pe Bebeto!”

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză.

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei. Impresara susține că l-a dat uitării complet pe fostul ei partener de viață, după ce și-a șters tatuajul pe care îl avea cu acesta, pe spate.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu!

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și