Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului! Vedeta o dă de gol pe amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu a avut nicio relaţie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 19:06 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 13:47

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului! Vedeta o dă de gol pe amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu a avut nicio relaţie”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie să o facă praf pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. În ultima vreme, s-a vorbit despre trecutul Corinei Caciuc şi despre presupusa sa relaţie cu Kamara. Anamaria Prodan intervine şi vorbeşte despre acest subiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului

„Nu a avut nicio relație. În 3 zile cât a fost la un turneu, în Călimănești cineva a adus-o pe fată la Kamara, să o cunoască”, este dezvăluirea Anamariei Prodan, conform realitateasportivă.net.

Şi Kamara spune că nu a avut o relaţie cu Corina Caciuc. Spune că a fost vorba doar de o aventură cu actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf. „Niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a spus Kamara, conform sursei citate.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf va deveni tată

Laurenţiu Reghecampf a anunţat deja că va divorţa de Anamaria Prodan după 15 ani de relaţie. Are deja o relaţie serioasă cu Corina Caciuc şi se pare că s-au mutat deja împreună. Mai mult, Corina este deja însărcinată şi urmează să îi dăruiască un copil lui Laurenţiu Reghecampf, la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că după ce se va oficializa divorţul de Anamaria Prodan Laurenţiu Reghecampf se va căsători cu Corina Caciuc, iubita sa.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și