Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, o nouă apariție alături de Tudor Oros, bărbatul însurat cu care și-a petrecut Sărbătorile. Vedeta se răsfață într-un lux de nedescris, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 18:18

Reclamă
Anamaria Prodan, o nouă apariție alături de Tudor Oros, bărbatul însurat cu care și-a petrecut Sărbătorile. Vedeta se răsfață într-un lux de nedescris, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan, noi detalii despre Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan și Tudor Oros s-au îmbrăcat elegant și au mers, braț la braț, la Opera din Dubai. Celebra impresară a purtat o rochie neagră, în timp ce afaceristul și-a pus sacou și nu a uitat de papion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, o nouă apariție alături de Tudor Oros

Anamaria Prodan, o nouă apariție alături de Tudor Oros / Sursa: Instagram

La începutul acestui an au apărut zvonuri că Anamaria Prodan ar fi într-o relație cu Tudor Oros. Cei doi au petrecut noaptea de Revelion împreună și au postat mai multe poze în care apar împreună. Impresarul a ținut să asigure că sunt doar parteneri de afaceri.

De altfel, Anamaria Prodan a explicat că nu are niciun iubit și a dezvăluit că nu se va mai uita după bărbați tineri. Își dorește să trăiască alături de un milionar care este mai în vârstă decât ea.

„În fiecare zi, dacă ies cu cineva, se spune că e iubitul Anei. Nu e niciun iubit. Iubitul meu trebuie să aibă vârstă mai mare decât mine. M-am plictisit de copii! Am luat și am tot crescut copii… și ce am făcut?„, a precizat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Cine este Tudor Oros, bărbatul cu care s-a afişat Anamaria Prodan

Tudor Oros a atras toată atenţia în 2022. A părut a deveni o prezenţă constantă în viaţa agentului de jucători. Şi-a făcut apariţia atât de ziua Anamariei, cât și la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, când impresarul a pierdut 500.000 de euro după ce a pariat pe victoria lui Lewis Hamilton. S-a făcut cu adevărat remarcat în noaptea de Revelion, când a apărut în mai multe postări ale celei care ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români.

Reclamă

Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre tânărul alături de care a făcut mai multe poze, pe care le-a şi publicat pe reţelele sociale. Anamaria Prodan l-a ridicat în slăvit pe Tudor şi a recunoscut că a fost impresionată de cel care s-a mutat în Dubai în urmă cu şapte ani.

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine.

V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai. Este mândria românilor!„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și