Închide meniul

E oficial! Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu! Dan Şucu: „Dragoste cu sila nu se poate”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2023, 20:15

Reclamă
E oficial! Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu! Dan Şucu: „Dragoste cu sila nu se poate

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul

Adrian Mutu, la un meci din Liga 1/ Profimedia Images

Rapid s-a despărţit oficial de Adrian Mutu. Despărţirea a fost anunţată de clubul giuleştean pe site-ul său. În ultimele zile s-a scris despre oferta pe care Neftchi Baku i-a făcut-o lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil fostul antrenor al lui Sepsi, Cristiano Bergodi, îl va înlocui oficial pe Adrian Mutu. Ianis Zicu anunţa ieri că Bergodi a semnat cu Rapid.

E oficial! Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu!

Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a transmis Dan Şucu, potrivit site-ului oficial al echipei.

Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puțin de o săptămână până la startului noului sezon, dar, din păcate, clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare! Rapid merge, ca întotdeauna, înainte, cu un alt antrenor, pe care îl vom anunța în cel mai scurt timp. Suntem convinși că împreună cu acesta, dar și alături de suporterii noștri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon”, a declarat şi Daniel Niculae.

Reclamă

Mesajul Rapidului după ce s-a despărţit de Adrian Mutu

Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni.

Fostul mare jucător al naționalei României a sosit în Giulești în martie 2022, conducând Rapidul în 56 de partide.

Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri. 92 de goluri au marcat băieții noștri în aceste partide, primind 65 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Cel poreclit Briliantul a preluat “banca” noastră înainte de Play-Out-ul sezonului 2021/22, atunci când a terminat pe poziția a noua. În stagiunea trecută, Rapid a încheiat campionatul pe poziția a cincea, fiind eliminată în grupele Cupei României.

De asemenea, trei membri din staff-ul lui Adrian Mutu nu vor mai continua în Giulești: Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban.

Le mulțumim tuturor pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!”, a transmis oficial clubul, pe site-ul său.

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Anunţul făcut de presa din Azerbaidjan. Când va fi prezentat oficial

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Presa din Azerbaidjan a anunţat că cele două părţi s-au înţeles, iar antrenorul urmează să fie prezentat în orele următoare.

Adrian Mutu pleacă la fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf şi va câştiga un salariu uriaş: 650.000 de euro pe an.

„Putem să vă anunțăm că este un nou antrenor principal la Neftchi. În această dimineață au fost discutate toate detaliile cu tehnicianul român și s-a ajuns la o înțelegere. 

Clubul și-a dat OK-ul pentru Adrian Mutu. Anunțul oficial urmează să fie anunțat până mâine, cel târziu„, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și