Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, primul termen în procesul cu Corina Caciuc! Impresara a ironizat-o pe iubita lui Reghe şi a făcut noi acuzaţii!

Publicat: 26 ianuarie 2024, 18:05

Reclamă
Anamaria Prodan, primul termen în procesul cu Corina Caciuc! Impresara a ironizat-o pe iubita lui Reghe şi a făcut noi acuzaţii!

Anamaria Prodan, primul termen în procesul cu Corina Caciuc!

Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Anamaria Prodan a avut primul termen în procesul cu Corina Caciuc! Iubita lui Reghe, care urmează să devină din nou mamă, nu a fost prezentă la proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, a mers Anamaria Prodan alături de avocaţii ei. Corina Caciuc a fost şi ea reprezentată de un avocat la procesul în care o acuză de defăimare pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, primul termen în procesul cu Corina Caciuc!

Chiar dacă se judecă cu Corina Caciuc într-un proces, Anamaria Prodan nu s-a ferit să o ironizeze pe iubita actuală a lui Reghe.

La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. 

Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. 

Reclamă

Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul. Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu pe Caciuc”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan îl avertizează pe Laurenţiu Reghecampf: „Finalul lui o să fie un adevărat dezastru”

Cert este că astăzi doamna judecător, cred eu, s-a amuzat teribil. Păcat însă de Reghecampf că nu este suficient de bărbat să pună stop mizeriei pe care tocmai el a provocat-o și își târăște familia în așa mizerie oribilă. Cum să se uite copiii lui către el când pe zi ce trece face mizerii și mai mari. Deschide procese unul după altul în disperarea de a mai lua ceva bani de la mine.

Îi doresc tot binele din lume și la fel mă rog să-și deschidă ochii și să iasă din nămolul în care se scaldă. Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face!

Reclamă 4 / 0/3

Am reality show-ul familiei mele de astăzi, deci încă poate să-l vadă băiatul măcar la televizor și poate undeva în adâncul inimii va înțelege cât e de urât să-ți abandonezi copiii, să nu îi suni în ani, să nu te intereseze dacă trăiesc sau nu. Cam atât am eu de zis și poate îi luminează Dumnezeu mintea, căci altfel finalul lui o să fie un adevărat dezastru”, a mai declarat Anamaria Prodan astăzi.

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România

Anamaria Prodan a luat o decizie total surprinzătoare şi este noul preşedinte al unui club din România! Agentul de jucători în vârstă de 51 de ani a bătut palma cu A.C.S MFC Ploiești, o echipă de minifotbal.

Chiar dacă a fost în negocieri avansate pentru a o prelua pe Radomiak, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă din Polonia, vedeta a decis să nu mai plece din ţată. A fost convinsă de Gabriel Georgescu să vină la clubul înfiinţat în 2014.

Anamaria Prodan este de azi preşedinte la clubul din Ploieşti. A ales să se alăturie proiectului început în urmă cu un deceniu şi să ajute la dezvoltarea echipei şi a minifotbalului prahovean.

MFC Ploieşti a câştigat Cupa LMF Prahova în anii 2018, 2019 şi 2022. Anul trecut, echipa se afla în TOP 21 echipe de minifotbal din România.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și