Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Nicolae Stanciu, prezentat la Wuhan: ”Sper să facem multe lucruri minunate!” Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 15:44

OFICIAL | Nicolae Stanciu, prezentat la Wuhan: ”Sper să facem multe lucruri minunate!” Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţionala României de Mihai Stoichiţă

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

View this post on Instagram


A post shared by Wuhan Three Towns F.C. (@wuhanthreetownsfc)

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu în China

Anamaria Prodan a intermediat transferul lui Stanciu la Wuhan. Agentul jucătorului anunță că nu se pune problema ca mijlocașul să nu mai poată fi convocat la națională. Chiar l-a sfătuit să vină din China de oricâte ori va fi chemat de Edi Iordănescu.

„I-am zis să nu renunțe la națională. Poate să joace pentru România și dacă este în China, o fac și alții care sunt în Arabia Saudită sau în alte țări.

Dacă ar renunța și Stanciu la națională ar fi o mare problemă pentru noi. Și așa suntem în cap”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a crescut la juiniorii de la Unirea Alba Iulia, până la vârsta de 18 ani, când a fost vândut la FC Vaslui. Ulterior, el a mai evoluat pentru FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga. Se pregătește acum pentru noul sezon din China, care începe pe 23 aprilie.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan
  • Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și