Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie. Prin ce a trecut vedeta. „Toată nebunia a început atunci”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 8:58

Anamaria Prodan rupe tăcerea, după ce a fost părăsită pentru o altă femeie. Prin ce a trecut vedeta. „Toată nebunia a început atunci”

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Se rejudecă procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit prin ce a trecut imediat după ce în spaţiul public a apărut informaţia divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Agentul a primit multe mesaje din parte altor femei care au trecut prin situaţii similare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a luat decizia de a face un tur prin România, prin care să ţină discursuri motivaţional, inspirate din experienţele prin care a trecut prin viaţă.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

„De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copiii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf pentru cum s-a comportat cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresara de fotbaliști a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Între timp, cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța.

În urma despărțirii, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui.

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut la Tribunal. Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf i-a spus să includă în pensia alimentară a copilului și cadourile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului, precum și mâncarea oferită. Anamaria s-a amuzat teribil de propunerea fostului partener și spune că până și judecătorii au început să râdă.

Reclamă 4 / 0/3

Prodan: „A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto”

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan se află în plin divorţ de Laurenţiu Reghecampf
  • Prodan a dezvăluit prin ce perioadă grea a trecut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și