Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan rupe tăcerea după informațiile umilitoare apărute în spațiul public despre ea. ”Să-i fac fericiți!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2022, 9:57

Anamaria Prodan rupe tăcerea după informațiile umilitoare apărute în spațiul public despre ea. ”Să-i fac fericiți!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram

Anamaria Prodan rupe tăcerea după informațiile umilitoare apărute în spațiul public, conform cărora agentul ar fi sărăcit și i-ar fi cerut lui Laurențiu Reghecampf bani, în plin divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan i-ar fi cerut o sumă de bani lui Reghe, pentru cauciucurile de la Ferrari, o mașină în valoare de 450.000 de euro. Reacția Anamariei Prodan a venit imediat.

Anamaria Prodan rupe tăcerea după informațiile umilitoare apărute în spațiul public despre ea

”Eu mă distrez… Dacă lumea e fericită și trăiește mai bine că am sărăcit, eu zic să-i fac fericiți. Sunt săracă! Am o mașină mică și meschină, Ferarri… asta că nu-mi permit una mare… am un Maybach model nou că nu-mi permit un Jeep, ce să fac!? Sunt săracă!

Când am să-mi permit să-mi iau alte mașini mari am să anunț să nu-mi mai poarte nimeni de grijă! Dacă sursele din anturajul lui Reghe declară că mi-a luat cadou roți la Ferarri, asta înseamnă că-l fac de rușine la maximum pe marele antrenor. Bărbații adevărați chiar au grijă de familie, nu și-o fură și nu dau în ziare așa ceva”, a spus Prodan, citată de Spynews.

Anamaria Prodan, umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf pentru cum s-a comportat cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresara de fotbaliști a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Reclamă

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut la Tribunal. Potrivit impresarei, Laurențiu Reghecampf i-a spus să includă în pensia alimentară a copilului și cadourile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului, precum și mâncarea oferită. Anamaria s-a amuzat teribil de propunerea fostului partener și spune că până și judecătorii au început să râdă.

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Reclamă 4 / 0/3

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Tribunalul a decis că Lurenţiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de o treime din veniturile sale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și