Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a mutat din România! Decizia radicală luată de celebra impresară de jucători

Reclamă

Publicat: 9 octombrie 2023, 19:26

Anamaria Prodan s-a mutat din România! Decizia radicală luată de celebra impresară de jucători

Anamaria Prodan s-a mutat din România!

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan s-a mutat din România! Cunoscuta impresară s-a stabilit în Dubai, unde are şi o locuinţă, pentru a se implica total în noul ei proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UAE Romanian Business Council a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, iar Anamaria Prodan le-a transmis tuturor să o contacteze dacă vor să investească în Dubai.

Anamaria Prodan s-a mutat din România!

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis.

Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc”, a transmis Anamaria Prodan pe InstaStory.

Reclamă

Cine este bărbatul celebru care a sărutat-o pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost protagonista unei imagini care a adunat rapid câteva mii de like-uri pe Instagram. Iată cine este bărbatul celebru care a sărutat-o apăsat, pe obraz, pe Anamaria Prodan.

Cunoscuta agentă de jucători s-a pozat din nou în ipostaze tandre cu celebrul doctor estetician Ibrahim Ashary.

Nu este prima oară când doctorul Ashary şi Anamaria Prodan se afişează atât de apropiaţi. La un moment dat, presa mondenă specula că cei doi ar putea fi împreună.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este doctorul Ashary”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Fotografia a adunat peste 8.200 de like-uri deja pe reţeaua de socializare.

În vârstă de 50 de ani, Anamaria Prodan este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc. Impresara de jucători este singură după despărţirea de Flavius Nedelea.

De partea cealaltă, Ibrahim Ashary este unul dintre cei mai cunoscuţi doctori esteticieni din lume. El îşi desfăşoară activitatea în Dubai, oraş în care Anamaria Prodan a locuit şi în care şi fostul soţ al impresarei, Laurenţiu Reghecampf, a lucrat o perioadă. Reghe a antrenat-o pe Al Wasl.

„Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!” Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit cum a afectat-o separarea de cel cu care a fost alături timp de 16 ani. Aceasta susţine că s-a regăsit şi a reuşit să fie mai echilibrată, după despărţirea de Reghe.

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa, după divorţul cu scandal de Anamaria Prodan. Antrenorul aşteaptă un al doilea copil alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar, despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a dezvăluit că a reuşit să se regăsească, deoarece se pierduse în dorinţa de a pune în lumina reflectoarelor şi pe alţii.

„În ultima perioadă m-am regăsit”

De asemenea, impresara s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că a depăşit perioada nefastă din viaţa ei.

Reclamă

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă divorţul de Laurenţiu Reghecampf i-a afectat şi relaţia cu cei trei copii ai ei, Anamaria Prodan a răspuns categoric. Aceasta a dezvăluit că atât cele două fete, cât şi Bebeto, au fost alături de ea.

„Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și