Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan se va enerva grav! Secretul amantei lui Laurenţiu Reghecampf iese la iveală. Noi imagini în scandalul divorţului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 12:35 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 16:22

Anamaria Prodan se va enerva grav! Secretul amantei lui Laurenţiu Reghecampf iese la iveală. Noi imagini în scandalul divorţului

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

Scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se încheia. Acum, ies la iveală noi amănunte despre amanta antrenorului, dar şi imagini incendiare din trecutul acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan se va enerva grav

Toată lumea s-a întrebat cine este, cu adevărat, femeia care i l-a furat Anamariei Prodan pe Laurenţiu Reghecampf. Acum, ies la iveală imagini cu amanta antrenorului din tinerețe când aceasta nu avea nicio operaţie estetică. Corina Caciuc este de nerecunoscut. Tânăra era vopsită blond platinat pe atunci și avea câteva kilograme bune în plus, conform click.ro.  Mai mult, conform sursei citate, amanta lui Reghe apare în compania mai multor bărbați, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi cunoscut, se pare, chiar în Dubai.

Marele secret al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Despre Corina Caciuc s-a mai aflat că este născută în Deva, într-o familie cu venituri modeste, provenită dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită în Hunedoara cu mulți ani în urmă. În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-ar fi certat cu niște rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa s-ar fi sfârșit cu intrevenția Poliției, ajungându-se ulterior și la tribunal. Corina a locuit o perioadă destul de lungă în Dubai, acolo unde l-a și întâlnit, de altfel, pe Reghe. Corina ar fi prins momentul prielnic pentru a-l cuceri pe antrenor, profitând din plin de momentele în care Anamaria Prodan a plecat de la Dubai pentru a avea grijă de mama sa.

Citește și:

“L-a urmărit pe acesta șase luni în Dubai, știind programul acestuia pe dinafară. Anamaria Prodan era plecată atunci să-și salveze mama, pe celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, în Cuba. A acționat prompt!“, mai spune sursa citată.

Anamaria Prodan are un război de la distanţă cu Reghe şi Corina. I-a făcut praf şi în presa din Italia. “Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă! Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a mai spus vedeta.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și