Închide meniul
Foto

Ce a putut să îi ceară Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan a dezvăluit ce lovitură dură a primit: ”Nu îl lasă, are o problemă cu noi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 8:25

Ce a putut să îi ceară Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan a dezvăluit ce lovitură dură a primit: ”Nu îl lasă, are o problemă cu noi!”

Laurenţiu Reghecampf, acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan

Instagram

Anamaria Prodan o acuză pe tânără că nu îl lasă pe Laurențiu Reghecampf să o vadă și, implict, relația cu fiul său pare una de destul de rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să îi ceară Corina Caciuc lui Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă

Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă.

Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat la o televiziune de știri.

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente extrem de dificile în acest an și a ieșit în evidență după ce ar fi avut mai multe escapade. Ar fi fost văzut, în Delta Dunării și în Grecia, în compania a mai multor femei. În cele din urmă, Reghe i-a cerut divorțul Anamariei Prodan și este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Ar urma să o facă cu Corina Caciuc, cea care este cunoscută sub numele de Corina Bilcon. Din ultimele informații, se pare că părinții fetei sunt de acord cu această relație.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan a ieșit la rampă şi a făcut dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Reclamă

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și