Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Laurențiu Reghecampf, în timp ce avea o relație cu Corina Caciuc! Anamaria Prodan îi poate distruge relația cu actuala iubită: ”Normal! Cum să nu?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 11:33 / Actualizat: 13 noiembrie 2021, 9:44

Ce a putut să facă Laurențiu Reghecampf, în timp ce avea o relație cu Corina Caciuc! Anamaria Prodan îi poate distruge relația cu actuala iubită: ”Normal! Cum să nu?!”

Laurențiu Reghecampf, dat de gol cu Anamaria Prodan

Colaj Hepta / as.ro

Anamaria Prodan spune că, deși o înșela cu noua iubită, Reghecampf se purta normal în relația de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Suntem soț și soție. Normal! Da, cum să nu? Noi am fost soț și soție cu de toate!”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a vorbit și despre ultima perioadă petrecută alături de soțul său.

”El a stat cu noi în casă până după nuntă! Noi am fost împreună în Emirate, noi am fost împreună în Dubai. Eu nu am știut că avea o amantă de genul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și:

„Va plăti cu vârf și îndesat”. Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Celebrul impresar anunță că tocmai a purtat o discuție cu Laurențiu Reghecampf și că își dorește să se încheie cât mai repede acest „coșmar”. Anamaria i-a transmis un avertisment soțului său și este sigură că acesta nu știe prin ce va trece după ce va renunța la ea.

Reclamă

Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori.

Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente extrem de dificile în acest an și a ieșit în evidență după ce ar fi avut mai multe escapade. Ar fi fost văzut, în Delta Dunării și în Grecia, în compania a mai multor femei. În cele din urmă, Reghe i-a cerut divorțul Anamariei Prodan și este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Ar urma să o facă cu Corina Caciuc, cea care este cunoscută sub numele de Corina Bilcon. Din ultimele informații, se pare că părinții fetei sunt de acord cu această relație.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Laurențiu Reghecampf
  • Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și