Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Irinel Columbeanu. I-a spulberat şi ultima speranţă de a fi ajutat cu bani în azil

Publicat: 28 octombrie 2023, 9:32

Reclamă
Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Irinel Columbeanu. I-a spulberat şi ultima speranţă de a fi ajutat cu bani în azil

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Irinel Columbeanu / Colaj Hepta

Anamaria Prodan a lansat un nou atac devastator la Irinel Columbeanu, milionarul care a ajuns falit şi nu are bani nici să îşi plătească cazare în azil din pensia infimă pe care o primeşte de la statul român. Agentul de jucători nu a avut milă de fostul om de afaceri şi i-a amintit de ce „a ajuns la sapă de lemn”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu trece prin momente dificile şi riscă să fie dat afară din azilul pentru bătrâni, din cauza datoriilor pe care le-a acumulat. A sperat că va fi ajutat financiar de Gigi Becali, dar patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă. „Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi!„, a răbufnit latifundiarul din Pipera.

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Irinel Columbeanu

Nici Anamaria Prodan nu l-a menajat pe Irinel Columbeanu. După ce l-a arătat cu degetul şi i-a transmis că „trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe„, impresarul a avut o nouă reacţie. L-a făcut praf pe fostul milionar din cauza relaţiilor amoroase pe care le-a avut. Anamaria se aşteaptă ca nicio fostă iubită a lui Columbeanu să nu îl ajute acum cu bani.

Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e!

Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Irinel Columbeanu a fost căsătorit o singură dată. A ajuns la altar cu Monica Gabor, cea cu care are o fiică, pe Irina. A mai avut relaţii celebre cu Anna Lesko, Romaniţa Iovan, Brianna Caradja şi Gabriela Botezat.

Lui Irinel Columbeanu îi trebuie 7.000 de lei pe lună pentru a plăti azilul din Ghermăneşti. Proprietarul azilului a subliniat că i-a făcut o reducere de la 8.000 de lei lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, prăbuşire totală în azil

Zoltan Nagy, unul dintre apropiaţii lui Irinel Columbeanu, a dezvăluit că situaţia fostului milionar este una dramatică. Patronul azilului în care stă Irinel Columbeanu ar mai fi dispus să îl mai ţină o lună fără bani. Mai mult, acesta susţine că singura persoană care îl mai sună este fiica sa, Irina. De asemenea, Monica Gabor, fosta sa soţie, nu mai vrea să vorbească cu el.

Reclamă 4 / 0/3

E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul„, a spus Zoltan Nagy pentru click.ro.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu (66 de ani), după ce mai multe persoane i-au transmis să îl ajute pe fostul milionar care a ajuns în azil şi are nevoie disperată de bani. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă şi a avut o reacţie care a surprins pe toată lumea.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și