Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, un nou atac la Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Banii impresionează femeile leneșe!”

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 13:46

Anamaria Prodan se judecă cu Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Ce mesaj i-a trimis Corinei Caciuc

Anamaria Prodan s-a folosit de un citat pentru a o ironiza pe Corina Caciuc. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf e de părere că doar femeile care nu muncesc sunt impresionate de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a postat de Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie să o facă praf pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. În ultima vreme, s-a vorbit despre trecutul Corinei Caciuc şi despre presupusa sa relaţie cu Kamara. Anamaria Prodan intervine şi vorbeşte despre acest subiect.

„Nu a avut nicio relație. În 3 zile cât a fost la un turneu, în Călimănești cineva a adus-o pe fată la Kamara, să o cunoască”, este dezvăluirea Anamariei Prodan, conform realitateasportivă.net.

Reclamă

Şi Kamara spune că nu a avut o relaţie cu Corina Caciuc. Spune că a fost vorba doar de o aventură cu actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf. „Niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a spus Kamara, conform sursei citate.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf va deveni tată

Laurenţiu Reghecampf a anunţat deja că va divorţa de Anamaria Prodan după 15 ani de relaţie. Are deja o relaţie serioasă cu Corina Caciuc şi se pare că s-au mutat deja împreună. Mai mult, Corina este deja însărcinată şi urmează să îi dăruiască un copil lui Laurenţiu Reghecampf, la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că după ce se va oficializa divorţul de Anamaria Prodan Laurenţiu Reghecampf se va căsători cu Corina Caciuc, iubita sa.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca