Închide meniul

Andrea Cossu, în afara oricărui pericol după accidentul teribil. "M-am gândit la fetiţele mele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 9:46

Andrea Cossu, în afara oricărui pericol după accidentul teribil. "M-am gândit la fetiţele mele"

ProfimediaImages

Andrea Cossu a suferit un teribil accident rutier

"Încă mai am dureri şi voi mai avea pentru o perioadă. Dar, ţinând cont de ce mi s-a întâmplat, sunt bine. Sunt conştient că am trecut peste un miracol. Am o amintire înceţoşată legată de accident. Mi-aduc aminte că eram întins pe pământ şi că a existat un trecător care a stat tot timpul cu mine până a venit ajutorul. Îmi era greu să respir. A doua zi, am început să cred că pot trece peste asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am gândit şi la posibilitatea că nu voi reuşi să supravieţuiesc. Dar mi-au venit în cap cele două fetiţe şi mi-am dat seama că trebuie să reacţionez. Când am scăpat de pericol, am văzut un infinit de mesaje pe social media. Înţeleg că atârnăm de un fir de aţă. Viaţa este preţioasă", a spus Cossu, citat de Sky. 

Accident teribil pentru Andrea Cossu! A fost proiectat în afara maşinii

Corriere.it a susţinut că teribilul accident a avut loc pe o şosea din Selargius, în momentul în care fostul jucător a pierdut controlul maşinii sale, care a şi ieşit de pe carosabil.

Bolidul a revenit pe şosea, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a izbit în final de o barieră. Andrea Cossu a fost proiectat în afara maşinii, susţin italienii.

Iniţial, Cossu s-a aflat în stare critică, dar stabilă, la un spital din Cagliari. Prognosticul în ceea ce-l priveşte a fost rezervat, ţinând cont că a suferit un traumatism toracic, dar şi mai multe fracturi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și