Închide meniul
Foto

Anunţul Andreei Bălan despre căsătorie, la aniversarea unui an de relaţie cu Victor Cornea!

Publicat: 30 aprilie 2024, 18:36

Reclamă
Anunţul Andreei Bălan despre căsătorie, la aniversarea unui an de relaţie cu Victor Cornea!

Anunţul Andreei Bălan despre căsătorie, la aniversarea unui an de relaţie cu Victor Cornea!

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Andreea Bălan şi Victor Cornea împlinesc un an de relaţie. Iată anunţul Andreei Bălan despre căsătorie, la aniversarea unui an de relaţie cu Victor Cornea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îndrăgita cântăreaţă a dat de înţeles că ar accepta o eventuală cerere în căsătorie a iubitului ei, Victor Cornea.

Anunţul Andreei Bălan despre căsătorie, la aniversarea unui an de relaţie cu Victor Cornea!

Depinde de el, de partea masculină. El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește. Împlinim un an în curând, așa că vom vedea, dar nu contează pentru mine acest aspect”, a declarat Andreea Bălan pentru unica.ro.

Andreea Bălan şi Victor Cornea au confirmat că se află într-o relaţie în luna iunie a anului trecut. Cântăreaţa şi jucătorul de tenis român se înţeleg de minune.

Liniște și pace. Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc, pentru că atunci când ești mai tânăr poate și tu ai niște probleme nerezolvate și celălalt și vă întâlniți undeva și ies scântei. Cu cât înaintezi în vârstă te liniștești, te calmezi, te repari tu pe tine și uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”, a mai declarat Andreea Bălan pentru sursa citată.

Reclamă

Andreea Bălan, apariţie răvăşitoare pe plaja din Rio de Janeiro

Andreea Bălan a avut, recent, o apariţie răvăşitoare lângă Victor Cornea, pe plaja din Rio de Janeiro. Cunoscuta artistă şi-a însoţit iubitul la turneul ATP 500 din Brazilia. Imaginile postate pe reţelele sociale au devenit imediat virale.

Chiar dacă Victor Cornea nu a reuşit să treacă de calificări, Andreea Bălan s-a bucurat de o vacanţă de lux. S-a bronzat pe Copacabana şi şi-a dat fanii peste cap.

Victor Cornea şi Philipp Oswald au cedat încă din primul tur al calificărilor probei de dublu. Au fost învinşi în minimum de seturi de perechea compusă din Yannick Hanfmann şi Juan Pablo Varila, scor 3-6, 1-6. În conturile românului nu a intrat niciun ban de la organizatori.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele poze din Rio de Janeiro”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram unde are 1.6 milioane de urmăritori. A ţinut să le arate şi un detaliu fanilor: „Swipe ca să vedeţi pătrăţelele!

Am crezut că vorbești despre pătrățelele tale!”, a fost un comentariu primit de Bălan. „Nu!”, i-a răspuns imediat cunoscuta cântăreaţă, făcând referire la forma fizică a iubitului ei.

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea. Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan a precizat ce trebuie să facă pentru a fi alături de Victor Cornea la turnee

Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Reclamă

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

 

 

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și