Închide meniul

Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei. Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Este un barbar!”

Reclamă

Publicat: 29 mai 2022, 15:41 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 15:35

Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei. Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Este un barbar!

Vladimir Putin a declanţat războiul în Ucraina

Hepta

Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei, la 95 de zile după începutul războiului. Oamenii lui Volodimir Zelenski nu reușesc să ajungă la un acord pentru încetarea conflictului armat. După trei luni în care s-au căutat soluții salvatoare, negocierile sunt din nou „înghețate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trimișii Ucrainei nu cred că Vladimir Putin va fi convins să își retragă trupele. Mikhailo Podolyak e convins că președintele Rusiei va renunța la război „doar cu forța”.

Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei

Negocierile dintre Rusia și Ucraina sunt total înghețate. De altfel, ieri s-au marcat trei luni de la prima întâlnire dintre cele două părți și este evident că discuțiile nu au avut succes. Declarațiile șefului echipei de negocieri a Ucrainei, Mikhailo Podolyak, arată clar că o soluție nu se întrevede în viitorul apropiat. ‘Un barbar poate fi oprit doar cu forța’, a afirmat el„, au transmis jurnaliștii de la marca.com.

Ceea ce se întâmplă în Ucraina este un război și o crimă. Justificările acestor crime de război, de media din Rusia, reprezintă o armă deosebit de periculoasă. Consider că presa, dacă este controlată de autoritățile statului, reprezintă fără doar și poate una dintre cele mai periculoase arme„, a declarat Vladimir Klitschko.

În ziua în care se împlinesc 1540 de ani de la atestarea oficială a Kievului, primarul capitalei Ucrainei a venit cu un mesaj categoric. Vitali Klitschko e convins că rușii nu vor avea nicio șansă să cucerească Kievul.

Reclamă

Prieteni! Istoria orașului nostru este istoria fiecăruia dintre noi. Cu tristete si bucurie. Cu muncă zilnică și odihnă placută. Cu victorie și victorii. Ne apărăm capitala, făcând-o mai bună și mai frumoasă.

Kievul este inima Ucrainei. Și va lupta mereu, necucerit și victorios! La mulți ani, Kiev! Glorie Ucrainei!„, a precizat fostul campion mondial la categoria grea.

Care a fost rolul lui Roman Abramovich la negocierile dintre Ucraina şi Rusia

Roman Abramovich (55 de ani) a fost prezent la negocierile pentru oprirea războiului, dintre oficiali ai Ucrainei şi Rusiei. În luna martie, acestea au avut loc în Turcia, la Istanbul, iar fostul patron al lui Chelsea nu a lipsit, chiar dacă au apărut informaţii că a fost otrăvit la precedentele discuţii purtate pentru pace. Jurnaliştii britanici au precizat că, după ce ar fi fost otrăvit, Abramovich ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă. Asta nu l-a oprit şi, la numai câteva zile distanţă, a zburat la Moscova pentru a-i oferi lui Vladimir Putin o notă scrisă de mână de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Reclamă 4 / 0/3

Ucrainenii de la sport.ua anunţă că Abramovich s-a poziţionat a fi neutru la negocieri. „Sarcina sa principală este să transmită preşedintelui Rusiei poziția celor din Ucraina, într-un limbaj ușor de înțeles și uman„, precizează sursa citată. Conducătorul campioanei Europei ar fi avut o întrevedere şi cu Erdogan.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și