Închide meniul
Foto

Apariţia şocantă a cântăreţei celebre care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor: „Se cam văd nişte chestii”

Publicat: 2 ianuarie 2024, 18:30

Reclamă
Apariţia şocantă a cântăreţei celebre care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor: „Se cam văd nişte chestii”

George Puşcaş şi Alexandra Stan, distrându-se în Mykonos / colaj Instagram

Alexandra Stan, cântăreaţa celebră care s-a distrat în vară cu George Puşcaş în Mykonos, cunoscută ca „Insula Miliardarilor”, a avut o apariţie şocantă la petrecerea de Anul Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan a mers la eveniment cu o rochie transparentă, iar urmăritorii de pe Instagram au reacţionat imediat. (IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

Apariţia şocantă a cântăreţei celebre care s-a distrat cu George Puşcaş pe Insula Miliardarilor: „Se cam văd nişte chestii”

Chiar dacă reacţiile au fost atât negative, cât şi pozitive, pozele uluitoare postate de Alexandra Stan pe Instagram au adunat peste 15.000 de like-uri în doar câteva ore.

Reclamă

Nu mai bine mergeai dezbrăcată că tot una era, dar ai piept frumos”, a comentat cineva. „Se cam văd nişte chestii”, a scris un alt internaut.

O rochie minunată! Eşti o prinţesă”, a fost unul dintre comentariile pozitive primite de Alexandra Stan pe reţeaua de socializare.

Reclamă

Alexandra Stan s-a distrat cu George Puşcaş în Mykonos, iar multă lume s-a gândit că cei doi formează un cuplu. Ea a apărut şi îmbrăcată cu tricoul lui George Puşcaş de la naţională. După întoarcerea din vacanţă însă, Alexandra Stan şi Puşcaş nu au mai fost văzuţi împreună. Mai mult, ea a şters poza în care îmbrăca tricoul lui George Puşcaş.

Alexandra Stan spunea că s-a întors obosită din vacanţa din Mykonos

Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele. Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, declara artista pentru ego.ro, după ce a petrecut cu Puşcaş în Mykonos.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mâncat mult şi mă îngrăşaşem”

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, mai declara Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă. Artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto autoimună.

Alexandra Stan a vorbit despre dieta pe care o ţine pentru ca lucrurile să fie sub control. Totodată, ea trebuie să urmeze un tratament.

Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.

Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel, mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație.

Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:13

LIVE TEXTAtalanta – Bayer Leverkusen 1-0. Finala Europa League, meci de gală pentru Istvan Kovacs

21:49

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc! I-a transmis și un mesaj jucătorului plecat de la Farul

21:18

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

21:09

VideoToţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş să mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

20:51

Trei jucători, OUT de la Rapid după venirea lui Neil Lennon! Victor Angelescu confirmă: „80% va pleca şi Albion Rrahmani”

20:25

„Nu mai pleacă!” Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul momentului pentru fanii campioanei

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 3 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și