Închide meniul

Apariţie incendiară pentru Maria Sharapova. S-a pozat precum vedetele de la Hollywood. Cum a "călătorit" în timp vedeta din Rusia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 18:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Apariţie incendiară pentru Maria Sharapova. S-a pozat precum vedetele de la Hollywood. Cum a "călătorit" în timp vedeta din Rusia

Instagram Maria Sharapova

Maria Sharapova, şedinţă foto inedită la Los Angeles

Marian Sharapova a "călătorit" în timp, într-o şedinţă foto profesionistă, în scop comercial. "Arată izbitor", au scris englezii de la The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova, şedinţă foto inedită

Sharapova a intrat în atmosfera retro la Los Angeles, cu o costumaţie incendiară. Ea a urcat într-o maşină de epocă. "E cineva interesat de o călătorie? Tot ce am nevoie e de un GPS", a fost mesajul Mariei. 

Pozele au fost postate pe contul de Instagram al rusoaicei. Peste 4 milioane de fani are Sharapova pe cunoscuta reţea socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova şi-a anunţat logodna

În vârstă de 33 de ani, rusoaica s-a retras din tenis în luna februarie a acestui an. În această săptămână, Sharapova a mai făcut un anunţ important. S-a logodit cu Alexander Gilkes, cel cu care are relaţie din 2018.

Reclamă

"Am spus da încă din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i aşa Gilkes?", a reacţionat Maria Sharapova.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și