Închide meniul
Foto

Apariție neașteptată a tinerei care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, chiar dacă tatăl ei avea aceeași vârstă. Cum s-a afișat în 2024

Publicat: 9 ianuarie 2024, 15:01

Reclamă
Apariție neașteptată a tinerei care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, chiar dacă tatăl ei avea aceeași vârstă. Cum s-a afișat în 2024

Apariție neașteptată a tinerei care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu

Teodora Vochin a fost într-o relație cu Ilie Dumitrescu / Colaj Instagram

Apariție neașteptată a tinerei care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu și și-a dezamăgit tatăl. Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, cel care este consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, a surprins cu imaginile postate pe rețelele sociale în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora și-a petrecut Sărbătorile la Abu Dhabi, alături de familie. Cu toții au vizitat Marea Moschee și s-au fotografiat în fața grandiosului lăcaș de cult care a costat peste 500 de milioane de dolari.

Apariție neașteptată a tinerei care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu. Cum s-a afișat Teodora Vochin

Teodora Vochin a respectat regulile stricte și s-a îmbrăcat o ținută care i-a acoperit tot corpul, dar și părul.

Nimic altceva nu contează” a scris Teodora pe contul ei de Instagram. Fiica lui Andrei Vochin este stewardesă în Emiratele Arabe Unite, acolo unde s-a mutat în 2023.

Aici azi, mâine în altă parte! Călătorii, schimbări, interes și entuziasm! Întreaga lume este în fața ta și un orizont care se schimbă mereu„, a fost mesajul care a însoțit ultima fotografie postată de Teodora.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 𝗧𝗲𝗼𝗱𝗼𝗿𝗮 𝗩𝗼𝗰𝗵𝗶𝗻 🛫 (@teodora.vochin)

În vârstă de 27 de ani, Teodora Vochin are 34.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Ea își încântă fanii cu imaginile pe care le face în destinații exotice (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Fiica lui Andrei Vochin a vorbit despre relaţia cu Ilie Dumitrescu

În 2021, Teodora Vochin a găsit puterea și a vorbit deschis despre relaţia cu fostul internaţional Ilie Dumitrescu. Ea spune că are un singur regret, că tatăl ei a fost deranjat.

Teodora ştie clar cum trebuie să arate bărbatul visurilor ei, dar spune că încă nu l-a găsit.

Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.

Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars.

Teodora şi Ilie Dumitrescu au pus despărțirea pe seama diferenței de vârstă. Tânara nici nu era născută când fostul mare fotbalist juca meciul vieţii, contra Argentinei, la CM 1994.

Ilie Dumitrescu a împlinit, pe 6 ianuarie, 55 de ani. Este de aceeași vârstă cu Andrei Vochin, oficialul FRF.

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist.

Reclamă

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pe okmagazine.ro.

Fostul jucător al Stelei şi al lui Tottenham a surprins în 1995, în momentul în care şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani. „Mister” a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a divorţat după numai patru ani. O cunoscuse deja pe Letiţia Badea, o tânără care era de o frumuseţe ieşită din comun.

Cei doi şi-au oficializat relaţia după ce fostul mare fotbalist a semnat actele de divorţ. Au apărut atunci detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu studenta de la Filologie, despre care se spunea că seamănă cu Monica Bellucci. Ilie şi Letiţia s-ar fi cunoscut la o emisiune TV. Au urmat şase luni de tatonări. Tânăra ar fi fost în cele din urmă cucerită într-un mod fabulos, cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Grigorescu.

Leitiţia era atunci şi un model de succes în România. Ilie Dumitrescu şi Letiţia nu au mai ajuns la altar, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani. Au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra. S-au despărţit după ce femeia a acuzat că ar fi fost înşelată. Letiţia a rămas cu afacerea pe care o avea, un magazin de lux în Dorobanţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și