Închide meniul
Foto

Apelul făcut de milionarul român de doar 28 de ani, după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii: „Eşti un om de milioane”

Publicat: 6 octombrie 2024, 9:04

Reclamă
Apelul făcut de milionarul român de doar 28 de ani, după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii: „Eşti un om de milioane”

Apelul făcut de milionarul român de doar 28 de ani, după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii

Caius Covrig, în aeroport / Facebook Caius Covrig

Apelul făcut de milionarul român de doar 28 de ani, după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii, a putut fi văzut de către cei care îl urmăresc pe Caius Covrig pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a oferit un sejur gratis la hotelul lui unei mame care îşi creşte singură cei 3 copii pe care îi are, Caius Covrig a făcut fericită şi familia unui băieţel cu autism. Caius i-a oferit familiei respective un sejur gratis la hotelul lui, dar a făcut şi apel, pe pagina lui, ca băieţelul să fie ajutat.

Apelul făcut de milionarul român de doar 28 de ani, după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii: „Eşti un om de milioane”

Al doilea sejur oferit gratis din partea mea❤️. M-am emoţionat MAXIM❤️. Alex suferă de autism, vă rog din inimă, cei ce doresc să ajute, oricât de puţin, aveţi contul bancar al Alexandrei”, a scris Caius Covrig pe contul lui de Instagram, oferind detaliile despre cum poate fi ajutată familia băieţelului.

Gabi Tamaş a dat şi el like postării lui Caius Covrig. Tânărul milionar a fost felicitat pentru iniţiativa lui. „Felicitări pentru gest. Ești un om de milioane 👏❤️”, i-a transmis o utilizatoare lui Caius Covrig.

Recent, o mamă singură cu 3 copii a dat detalii despre cum a fost ajutată de milionarul român de doar 28 de ani. Roxana a primit un sejur gratis la hotelul de 4 stele din Buşteni al tânărului milionar Caius Covrig.

Reclamă
Reclamă

Caius Covrig a primit un mesaj din partea femeii, care îi transmitea că nu a putut niciodată să îi ducă la munte pe copii, şi i-a transmis imediat că îi va oferi un sejur fără niciun ban la hotelul lui, lucru pe care l-a şi făcut.

Minunat. Nu am primit nicio factură, totul a fost minunat, am primit toate mesele incluse. Mulţumim pentru această surpriză. Nu ştiu ce să mai spun pentru că m-am emoţionat”, a transmis femeia, într-un clip video.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Reclamă

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Fostul jucător de baschet deţine un hotel de 4 stele în Buşteni, dar construieşte, tot aici, un hotel de 5 stele. Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

9:59

FCSB – Gloria Buzău LIVE TEXT (21:00). Campioana are nevoie ca de aer de puncte! Echipele probabile

9:44

Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și