Închide meniul

Armata lui Vladimir Putin, batjocorită în Ucraina! ”Tancurile rusești au ajuns în Kiev conform planului inițial”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2022, 8:48

Armata lui Vladimir Putin, batjocorită în Ucraina! ”Tancurile rusești au ajuns în Kiev conform planului inițial”

Armata lui Vladimir Putin, batjocorită în Ucraina

Un câine pe rămășițele unui tanc rusesc / Oleg Bogachuk

Armata lui Vladimir Putin a ajuns să fie batjocorită de presa din Ucraina. Jurnaliștii de la ukraine.ua au postat mai multe poze cu tancurile despre care rușii credeau că vor ocupa Kievul după doar câteva zile de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucrainenii au rezistat eroic, iar acum jurnaliștii au și puterea să se amuze pe seama invadatorilor. Mai multe tancuri arse și părăsite de ruși au fost aduse în Capitală, gest considerat cât o victorie de către aceștia, la trei luni de la începutul războiului.

Armata lui Vladimir Putin a ajuns să fie batjocorită de presa din Ucraina

”Tancurile rusești au ajuns în Kiev conform planului inițial. Ca să fim preciși, rămășițele tancurilor. Acum, oamenii din Kiev pot veni în Piața Mykhaylivska, în centru orașului, pentru a vedea tancurile arse și restul echipamentelor găsite în regiunea Kiev după ce invadatorii au părăsit-o”, au scris cei de la ukraine.ua.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Rusia a trimis mii de militari în Ucraina în 24 februarie pentru ceea ce ea numeşte o „operaţie specială” de demilitarizare a vecinului său şi a dezrădăcinării naţionaliştilor periculoşi – afirmaţii respinse de Kiev şi de ţările occidentale ca pretexte false pentru acapararea de pământ.

Reclamă

Jurnaliștii de la Forbes estimează că trupele lui Vladimir Putin au suferit, în Ucraina, pierderi de echipament militar în valoare de 13 miliarde de dolari.

Vitali Klitschko, anunț cu care îi dă fiori lui Vladimir Putin

Vitali Klitschko a avut un mesaj special pentru locuitorii din Kiev, la fix trei luni de la începutul războiului. Vladimir Putin a fost și el vizat de vorbele primarului.

„Prieteni! Acum trei luni ne-am trezit cu toții la o nouă realitate. Teribil, dureros și dificil. Au încercat să asalteze și să cucerească capitala (n.r. militarii ruși). Împreună – fiecare făcându-și treaba lui – am rupt planurile barbarilor ruși!

Reclamă 4 / 0/3

Datorită forțelor noastre armate, voluntarilor, apărării teritoriale, Kievul a supraviețuit. Inamicul a fost alungat din capitală. Dar lupta eroică a poporului ucrainean împotriva invadatorilor ruși, care au venit pe pământul nostru, continuă.

Astăzi nu este momentul să te relaxezi. Înțelegem că ne așteaptă vremuri grele. Și multe alte încercări vor trebui să treacă, multe provocări vor trebui depășite. Dar, împreună, vom rezista și vom câștiga! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor ei!”, a fost mesajul postat de Vitali Klitschko pe rețelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și