Închide meniul
Foto

„Aş sta o noapte cu Ion Ţiriac!” Femeie celebră din România, afirmaţie incredibilă despre miliardarul român

Reclamă

Publicat: 14 octombrie 2022, 16:39

„Aş sta o noapte cu Ion Ţiriac!” Femeie celebră din România, afirmaţie incredibilă despre miliardarul român

Ion Ţiriac are 3 copii

Apariţie rară a lui Ion Ţiriac / Hepta

Dj Harra a avut un răspuns fabulos când a fost întrebată cu cine dintre Ion Ţiriac şi Victor Slav ar petrece o noapte de amor. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre ambii bărbaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DJ Harra a spus că ar vrea să stea o noapte întreagă cu Ion Ţiriac pentru ca miliardarul să îi vorbească despre bani.

DJ Harra, afirmaţie incredibilă despre Ion Ţiriac

Aș sta o noapte să-mi povestească Țiriac despre finanțe, sinceră să fiu, dar nu aș merge mai departe, iar la amor… ca și tipologie, un bărbat frumos este Victor Slav. Nu știu dacă aș vrea neapărat pentru că, la mine, treaba asta cu amorul nu trece prin stomac, trece prin creier foarte mult. Dar, ca și fizic, este un bărbat foarte frumos”, a spus DJ Harra în podcastul Oanei Radu.

Schimbări majore în topul averilor celor mai bogați români

Au fost schimbări majore în topul averilor celor mai bogați români. Războiul din Ucraina și criza economico-financiară au avut efecte extrem de vizibile chiar și printre cei care au avut un succes uriaș în afaceri. Printre ei se numără și Ion Țiriac.

Averea fostului mare jucător de tenis a fost, în 2022, într-o continuă depreciere. Potrivit forbes.com, de la 1.7 miliarde de euro a ajuns la un minim al ultimilor doi ani. Este estimată la 1.3 miliarde de euro.

Reclamă

O lovitură mult mai dură a încasat-o cel care conducea detașat topul celor mai bogați oameni din România. Este vorba de Daniel Dineș, fondatorul companiei IT UiPath, al cărui avere s-a înjumătățit în numai câteva luni. De la 2.9 miliarde de dolari, cunoscutul antreprenor a ajuns la 1.5 miliarde de dolari.

Daniel Dines a ajuns astfel pe locul 3 în topul general, în spatele lui Ion Stoica (1.6 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1.6 miliarde de dolari). Ion Țiriac a părăsit TOP 3 și e pe poziția a 4-a în clasamentul celor mai bogați români.

Țiriac a luat decizii radicale în 2022 și a ajuns chiar să își vândă bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii. Fostul jucător de tenis, în vârstă de 83 de ani, a vândut chiar și turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Ioana Țiriac, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest. Ar fi luat decizia drastică chiar din cauza copiilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Ce a putut să facă Ion Ţiriac cu pensia uriaşă primită de la statul român

Ion Ţiriac are o pensie uriaşă, dacă ţinem cont de media din România. Miliardarul român încasează 12.000 de lei de la statul român, iar magnatul a decis să nu se atingă de niciun ban.

Astfel, banii intră într-un cont al lui Ion Ţiriac şi rămân acolo, fără să fi fost vreodată accesaţi de omul de afaceri de 83 de ani. Practic, Ţiriac nu şi-a mai ridicat pensia din 1999.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani, a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Pe de altă parte, Ion Ţiriac are o cheltuială de 100.000 de euro în fiecare lună, doar pentru a putea folosi cele trei avioane pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului. Costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. „Vedeta” este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Dj Harra, afirmaţie incredibilă despre Ion Ţiriac
  • Ce a putut să spună despre miliardarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și