Închide meniul
Foto

„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă

Reclamă

Publicat: 23 martie 2024, 9:05

„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă

Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani

Mariana Bachici este soacra lui Adi Mutu / Colaj Instagram

Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani şi a fost asalatată cu mesaje de felicitare. Unul dintre acestea a fost copleşitor pentru Mariana Bachici. Fiica ei, Sandra Mutu, a avut o reacţie impresionată pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă superba sa soţie, Adrian Mutu se mândreşte şi cu soacra lui. Mama Sandrei Mutu arată impecabil şi face invidioase multe tinere cu condiţia sa fizică. (VEZI IMAGINI RARE CU SOACRA LUI ADRIAN MUTU). Mariana este cu numai 9 ani mai în vârstă decât fostul atacant al naţionalei României.

Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Mesaj special primit de la Sandra Mutu

La mulţi ani, mama! Dacă ai putea trăi cât de mult eu te pot iubi, ai fi nemuritoare!„, a fost mesajul pe care l-a transmis Sandra Mutu pe contul ei de Instagram. Acesta a fost însoţit de o imagine în care apare alături de mama ei şi de fiul pe care îl are cu Adi Mutu.

Soacra „Briliantului” a reacţionat imediat la urarea emoţionantă primită.

Mulţumesc lui Dumnezeu că te-a trimis în viaţa mea şi ŢIE că m-ai ales să îţi fiu mamă! Te iubesc prinţesa mea!„, i-a comentat Mariana Bachici.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu)

Soacra lui Adi Mutu a dezvăluit ce face pentru a se menţine în formă. Asigură că trece printr-un moment extraordinar al vieţii ei.

Reclamă 4 / 0/3

Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvânt, familia!”, declara ea, în trecut, pentru click.ro.

Antrenor în prezent la CFR Cluj, Adi Mutu a afirmat că se înţelege excelent cu Mariana Bachici.

Cu soacra actuală, da, am (n.r.- o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, spunea Adi Mutu într-un podcast.

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu. „Briliantul” a împlinit 45 de ani

Sandra Mutu l-a eclipsat pe Adi Mutu la ziua de naştere a fostului atacant al naţionalei României. „Briliantul” a împlinit 45 de ani şi a sărbătorit în familie la un restaurant din Pădurea Cernica. Sandra şi-a sărutat soţul în momentul în care şi-a făcut apariţia tortul. Imaginile cu cei doi s-au viralizat imediat. Sandra a avut şi un mesaj spectaculos pentru partenerul ei.

Astăzi s-a născut un campion. Sunt recunoscătoare pentru această călăturie numită viaţă împreună. Este o adevărată binecuvântare, iar tu eşti ceva rar!

Fie ca toate dorinţele tale să devină realitate! La mulţi ani! Te iubesc din suflet, Adrian Mutu„, a fost mesajul postat de Sandra Mutu pe contul ei de Instagram.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici şi au un băieţel, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi mai are un băiat, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Reclamă

Mutu este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi. „Briliantul” şi „Regele” au câte 35 de goluri înscrise sub tricolor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și