Închide meniul
Foto

„Așa vei muri sărac!” Ce l-a putut face pe fiul miliardar al lui Ion Ţiriac să iasă în faţă cu un asemenea mesaj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2024, 14:11 / Actualizat: 14 februarie 2024, 20:42

„Așa vei muri sărac!” Ce l-a putut face pe fiul miliardar al lui Ion Ţiriac să iasă în faţă cu un asemenea mesaj

"Așa vei muri sărac!" Ce l-a putut face pe fiul miliardar al lui Ion Ţiriac să iasă în faţă cu un asemenea mesaj

Ion Ion Ţiriac

Fiul miliardar al lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion, a venit cu un mesaj manifest pentru toţi românii. Chiar dacă face parte dintr-o familie de miliardari, fiul cel mare al magnatului a vorbit despre un sistem de valori în care nu-şi are loc averea propriu-zisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ion susţine că un om îşi poate măsura bogăţia prin felul în care îi poate ajuta pe cei din jurul său. „Aşa vei muri sărac”, e mesajul fiului lui Ţiriac pentru cei care nu-şi ajută aproapele.

„Așa vei muri sărac!” Ce l-a putut face pe fiul miliardar al lui Ion Ţiriac să iasă în faţă cu un asemenea mesaj

„Cea mai mare diferenţă pe care o poate face cineva este să nu transforme totul în bani (dolari), ci în câte vieți poate îmbunătăți. Dacă obiectivul final este să te îmbogățeniști, atunci mori sărac indiferent de câți bani ai adunat”, a fost mesajul scris de fiul lui Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac, dat de gol chiar de fiul său

De-a lungul timpului, Ion Ţiriac şi Alexandru Ion Ţiriac au folosit fundaţia celor doi pentru a ajuta câţi mai mulţi români.

Ion Ţiriac a fost dat de gol chiar de fiul său, Ion Ion, care a dezvăluit sumele uriaşe pe care fundaţia tatălui său le-a donat către zonele din România care au avut nevoie de ajutor, de-a lungul timpului.

Reclamă

După 1990, Fundaţia Ţiriac a donat sume care au ajuns la un total de sute de milioane de euro. Banii au mers către azile de bătrâni, spitale, campusuri sportive, şcoli sau grădiniţe.

„Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25% din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Reclamă 4 / 0/3

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și